[第N次雷蛇之亂] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
但放比同市
加上我地無得買人
頭4就更難
呢條數點計
最好放比意甲
但油王肯定會比佢去阿記
今次我覺得幾似當年馬迪
短時間內幫到對手增強
長時間就變左件垃圾
唔受教嘅話 作為新教練點都要殺雞儆猴
雷狗養唔熟
你地唔鍾意雷斯係你地自由
但不斷放大比例唔多嘅犯錯咁撚偏頗

又成撚日笑 not me not me / 7:1 / psg剷草
on99 幾撚多年前記撚到而家

有冇咁憎一個球員呀???
同當年cech差唔多
咪放佢俾阿記囉
大家開心
至少雷sir一定心繫車仔先
無風無浪咪好愛隊波
自己有乜依郁咪又係將自己利益凌駕於隊波
佢唔會唔知球會因為ban買人所以肯破例續兩年掛
臨開季連多年戰友都想去challange
呢隻true blue你j埋我嗰份

Btw而家澄清左冇罷操都叫好啲
但再睇一次睇清楚佢係一個乜野人
呢句真係好難認同,心繫車仔點會撰呢個時間走
更衣室走埋雷蛇重有大佬咩
而家似係你選擇性失憶多啲喎
電欺係炸彈呢個事實你知我知單眼佬都知
你都可以話係比例唔多嘅犯錯
大事就話記撚到而家
施丹/碧咸世界杯紅牌 泰利食隊友妻/12碼冼腳 林伯m腳
呢啲全部跟一世㗎啦
佢地有冇因為呢啲事件比世人睇死或者唔鍾意先?
而家問題就係電欺球技人品兩方面都好大問題
而且有種種先例 你自己鐘意呢個球員都唔好逼全部人同你一齊鐘意ok?
差好遠
當年已經有25古上左位
功成身退
當送份禮物比佢

已家大家仲期待雷斯係重要戰力
球隊新球季冇得買人4線作戰
出小場熱身賽就扭計
要走就一早唔好續約
得返安同azpi
完全唔同
果陣cech係坐咗一年,發現無得打先走,唔係能力問題唔係搞事

依家雷斯如果傳聞係真,係林伯話佢熱身賽踢得唔好叫佢改善->佢唔改->林伯叫佢坐bench->佢發脾氣要走,係態度問題
我同意雷斯係有能力有passion
但係今次好明顯係想重施故技玩嘢,只係撚仔惡過佢
斷腳吧雷狗
如果雷斯有一日好似大袋咁撚反骨
我都會屌爆佢
好彩冇罷操
咁佢依家走咗未成個風吹得半日個個就講到佢走硬
夏神嗌咗走幾耐先走到
咁又係
撚伯係鏝legend都仲有人笑緊
作為球迷係咪連批評都唔得
雷斯不嬲都炸彈,依家開季前話想走,佢有冇諗過隊波嘅軍心
LM
佢係更衣室大佬黎,係呢個困難時期吹風走喎,咁都無問題?
不過上場睇zouma 同埋女人點樣都將個波比唔到 J5 真心驚
撚仔點都惡過雷欺喇
睇埋星期六雷斯有冇得對49000先
今晚轉會deadline 喇ching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞