[第N次雷蛇之亂] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
出走係因為被摩狗投閒置散

歐聯冠軍功臣,走完又肯返返黎
幫車仔攞咁多冠軍都唔算忠臣???

又好似夏神咁俾你地老屈逼走教練
痴撚線
根本好撚多人唔鍾意雷斯
少少野就吹撚到佢叛國咁樣
罷操就應該唔係,同撚仔唔啱想走就似嘅
屈咩
佢同干地不和路人皆知啦
我淨係見到d人 見到佢一走就驚到仆街
平時又係咁屌
當年對屈福特個場 放水放到輸4:1
仲有羅馬個場
話哂球員時代都試過同avb玩過
到依家區區一個雷欺林伯會唔識點你玩咩
咪就係話你地咁囉
有功就wfc
衰幾場就記成世
不和=球員逼走教練
goodest logic

即係要好似飲水咁一場都冇出過和理非
份糧袋袋平安=唔搞事同專業
ok啦咁
所以對嗰啲人黎講雷斯係戰靶
冇咗唔得
盲撐vs盲反
咪係囉
照比例計返應該晨早賤價踢走丹麥佬啦
只因為係自家青訓就有唔同看待
你睇下對屈福特個場先啦
得架喇明架喇
佢淨係幫車仔踢過呢一場波
足夠落18層地獄
做人唔駛咁極端嘅
咁你又屌幫過車拎三次英超嘅摩狗
嗰位ching已經出咗就快10個留言護航電欺
自己唔諗下點解大部分車迷唔鍾意 死都要強加自己鐘意電欺嘅位落其他人度先安落
事實係雷斯現階級冇罷操 係同大隊分開操練
同埋佢想去阿仙奴
將件事拆開黎睇

雷斯唔聽教練advice同佢嘈 呢個係幾嚴重既紀律問題

佢想去阿仙奴,唔多唔少係因為佢家庭同生意都係倫敦
但阿仙奴係同市加爭歐洲賽資格既死敵,就當佢之前減薪愛回家 加上呢幾年幫手拎過唔少冠軍,呢一點我個人就體恤佢

但係唔聽教練講去改善,話佢有紀律問題真係無可厚非
車既球員紀律問題出現左好多年,咁多任教練遇到既野大家都睇到
季都未開整壇咁既野,如果球會讓步,呢一季球隊內部一定有更多既問題
拎冠軍就干地領功,輸波就雷斯食晒
唔好忘記係雷sir減人工向psg申請離隊。
如果可以一次過清理更衣室問題我係覺放係ok
你咁問咪又係一撚樣
贏波就摩狗,輸波就球員/球證/地硬/etc.

只係因為鍾意摩狗嘅人多
我就唔屌得佢?

只係因為唔欣賞雷斯嘅人多
所以全部罪名可以放大100倍?
又開始內戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞