[第N次雷蛇之亂] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
好似係撚仔本就就唔打算比佢打正選
飛得高 跌得痛
之前講到幾撚愛車
而家一下收哂車狗皮
雷斯好多路人粉拉隊去阿
幾好戲 扮true blue 扮得好似
憎呢條爆炸狗多過古圖馬迪好撚多
係都要揀transfer ban ge時候走 仲要last min deal 好難唔係25
大家知道安嘅好未
干地冇做錯
少少野都唔批評得 咁要你黎把撚
個d真小人 雷欺同迖哥同平起平坐

Lampard's intended to use Luiz as a starter before Salzburg game, after that everything changed.

- Lampard tried unsuccessfully to correct Luiz.
- Luiz wouldn't listen
- Lampard said you won't be a starter then
- Luiz didn't take it well and misbehaved
- Lampard said you can go.
https://lih.kg/jOCuvAX
#116 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
屌那星 冇得買人最後一刻走
你可以轉會唔使睇垃圾車咪幾好
撚仔今次真係考牌
前半頁已經夠

雷斯真心失望 球迷球會隊友都好錫佢
不過人各有志 而家寄望天神成材
有成季比佢交學費
雷狗愛車 同 林鄭話賣身畀香港一樣
好撚嘔心
撚仔冇做錯到 唔聽意見ge 遲早好似對羅馬咁爆
干地走得太前
一眼睇穿隊波有咩問題
死追sandro 想唔用朗狗
唔用雷狗 想搞掂更衣室
終於趕走個終極球霸
今次真係支持撚仔
你冇做錯到
佢有遠見 但手法太硬 未必個個受
干sir=毓撚
條仆街仔25姐
我true blue嚟㗎
推倒閪女人
打壓巴閪幫
補強左閘
想強留馬迪
想要lkk唔要達
同天琦一樣走得太前
阿妓mon post狗你地好
唔好意思 我地唔係嬲你買左雷欺
我地係嬲雷欺自己25罷訓唔聽教練講 就好似古圖狗一樣
請唔好係自己狗竇圍內打飛機 以為買左我地個主力我地好嬲 謝謝
熱剌又執兩件,Lo Celso, R.Sessegnon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞