[第N次雷蛇之亂] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
撚仔係咪有料領隊都係未知知數 不過都真係唔睇好
但係起碼佢做到之前d領隊唔敢做或者係想做但做唔到既清晒班大袋麻煩友 下手接個個條路都易行d
一隊drinkwater 400m
雪佢老母雷狗2件等退休啦
同意 仲有帶起青訓
所以我成日話撚狗唔係特別勁,但係係目前最好選擇
其實呢場雷狗革命,你話對我地後防好大影響
我又唔覺,為阿狗補強左咩,我更加唔覺

激氣既係對車既感情
平時班軌又話要重視青訓又乜又物 唔清走呢班大袋撚有位俾班青訓上位呀 個個好似Pedro態度咁就話遮 表現又差又要大袋又麻煩都唔清等乜
歐聯冠軍陣容球員已成歷史
重新上路
其實重建同成積唔一定有太大衝突
2013年大手買入一堆人換血
都叫有個歐霸同第三
最緊要都係錢姐
無錯 呢刻戰術經驗係未夠班 但係勝在個人同球會地位可以帶得起班後生
Alex Goldberg
@AlexGoldberg_
·
15m
Replying to
@AlexGoldberg_
To add more context...

I heard from a very, very good source last season that David Luiz is a great player to have around when things are going well, but not when they are going poorly or when he is making mistakes. He often deflects his mistakes onto others.

NOT ME
800 點都接受唔到 起碼2000-2500
無前6就預左
不過走左雷斯真係驚要護級
迪加多傷
天神搭蘇馬真係唔睇好
仲有RJ 或者 Azp既
雷斯後防最大炸彈wor
送走都開心啦
32歲+人工貴
賣到錢仲想點?
天神加蘇馬我驚唔係炸彈
係核彈
好走唔走走去做阿狗 又話油王契仔
阿狗隻新左閘 Fifa 入面幾勁下
放心啦佢兩個長期後備
想試但好難連
之前傳過車狗想買
其實走唔係問題,個價錢真係好on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞