[第N次雷蛇之亂] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
撚狗果然係鏝諜,自己25就好啦,趕走埋全隊第二忠心果個!
賣唔出
竟然冇人要可能佢同佢老婆太閪
仲以為會拎去獌+£ 換lkk
其實lkk打邊勁過打柱躉好多,有冇人認同
走唔係問題
不過等多季得唔得
走埋得番迪加 天神 蘇馬
無得買人
有咩恐佈得過同一場出天神同蘇馬
同意
下年暑假free走我都絕對唔怪佢
Tottenham are on fire for #deadlineday! Giovani Lo Celso and Ryan Sessegnon, here we go! #THFC #Tottenham #transfers

Agger 打機 斬遠柱
佢斬波勁過射波,但係咁嘅身形
連簡些路都去埋鏝 仲要咁平
鏝有兩隻起馬Top5既右閘 點打
luiz同mount好似幾frd, 希望無帶壞 mount 啦
以為今個轉會窗唔駛激氣
果然我轟永遠唔會令你失望
如果係因為冇必然正選就走,球員問題無辦法
呢d更衣室炸彈真係唔留得
David Luiz didn't refuse to train. I was told he fell out with Lampard after a poor outing against Salzburg and refused to take corrections.

It was Lampard's decision to keep him away from training with the group while his transfer is sorted out.

========

Lampard's intended to use Luiz as a starter before Salzburg game, after that everything changed.

- Lampard tried unsuccessfully to correct Luiz.
- Luiz wouldn't listen
- Lampard said you won't be a starter then
- Luiz didn't take it well and misbehaved
- Lampard said you can go.
呢個幾make sense
如果係真 雷斯真係好撚球霸
以為自己恰得到新領隊
魯迪加幾時復出
一齊拎過咁多冠都可以未開季就反面
碌大肶好撚粗
清算哂大家忍一季
趕埋西女人走吧
撚仔good job, 球員大過領隊呢個問題一直都存在,屌你季都未開又黎料,佢唔強硬啲仲駛教嘅
復操咗啦 我諗最遲第二週出到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞