踢煙彈果位消防手足出左事

620 回覆
4492 Like 126 Dislike
已轉述你說話佢聽,多謝你支持
其實係咪咩都唔寫最幫到佢?

以事論事
佢唔踢開唔通硬食咩
佢投訴返警察廢柴誤傷佢就真
消防員拯救生命都唔得?
你都幾好笑!陰謀論到咁你有冇抑鬱?
我就識消防嘅,人地係俾人屈搞堅!
唔信咪唔表揚囉,你仲想表達d乜?

話咩‘有冇咁易俾人搞呀’嘅係咪完全未接觸過公務員?定你仲相信政府?

而家消防係要聽住popo話咁,驚弓之鳥咁
就咁一個9唔答8既人去投訴就會有處分咁我地唔駛有今日啦
呀,我都頂你唔撚住,我屌你老母呀,咁你想點撚樣呀
應該會由該部門自己嘅投訴組去處理,程序上原則應該冇咩分別,只係你留意一下依家啲警察基本上唔驚你投訴

你識消防
我係消防添啦
老老實實,其實冷處理都可能係好方法,不過如果坐以待斃,可能死得仲快
你都幾無恥,我決定block,左你先,bye
準備draft 封簡單既信
想問樓豬係咪email 去wts_fstn@hkfsd.gov.hk?
條陰謀論然究竟有咩居心
理解不能
睇呢消防處要出指引同教學
要講解下消防員同救護人員
在工作環境中如何處理催淚煙
消防救護當時有否有足夠保護
消防救護套保護衣是否可抵擋化學物質
消防員及救護員生命健康有否得到保障
睇呢消防處同警方要開個會傾下點處理
要保障每位為香港市民服務既前線人員
得到應有的生命權利及工作環境的安全
應該係
push
消防無人攬佢?
問題係都無呢件事發生
你都幾好笑!陰謀論到咁你有冇抑鬱?
我就識消防嘅,人地係俾人屈搞堅!
唔信咪唔表揚囉,你仲想表達d乜?

話咩‘有冇咁易俾人搞呀’嘅係咪完全未接觸過公務員?定你仲相信政府?

而家消防係要聽住popo話咁,驚弓之鳥咁
條陰謀論究竟有咩居心
理解不能
請問踢開佢有咩問題
到底真定假 應否寫信 好亂呀好想幫佢
幫我同佢講聲我愛你
Ok
做唔到d咩希望多封email 佢少d壓力
黑狗學人投訴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞