[PS4]GTA V Online 集中討論區(2)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
新手 一問
想問下點解我10lv 仲未等到西門電話
想買屋

買屋有錢就上網買 唔使等電話
係咪日日都打太平洋?
啱啱回鍋冇耐

未夠lv打 暫打載具賺錢

btw, 係咪個個都玩ps4, 冇pc 玩家
我玩pc 版

Pc我都有 但已經冇哂朋友 又太多外掛🙈
新手 一問
想買屋

佢話要等西門任務先解到鎖
想問下依家太平洋仲chok唔chok到直升機出黎
上網睇片成日見人chok到萊斯特附近果架但自己整又整唔到

可以

個人心得係自己一個CHOK直升機
其他玩家唔好係附近
多數可以

可以

其他玩家唔好係附近
多數可以

有冇聽過話要完咗故事mode 飛行學校先得
係咪日日都打太平洋?
啱啱回鍋冇耐

未夠lv打 暫打載具賺錢

btw, 係咪個個都玩ps4, 冇pc 玩家
我玩pc 版

Pc我都有 但已經冇哂朋友 又太多外掛🙈

留個名先 買左都未認真玩過
因為係ps3打爆左一次
新手 一問
想買屋

我窮撚 行街見到有間20萬 up dup 屋買左算
 買左屋,但係太標尾任chok極都chok唔到架骷髏馬出黎,求教學

一早fix左
而家係bug直升機走佬

可以

其他玩家唔好係附近
多數可以

唔洗完飛行學校
搵架快嘅電單車(我用白鳥)自己一個人去chok
如果冇嘅就係附近兜個圏(唔好太近警署)返去再睇睇

可以

其他玩家唔好係附近
多數可以

唔洗完飛行學校

係咪要買架電單車?

可以

其他玩家唔好係附近
多數可以

唔洗完飛行學校

之前我試過係不停來回條橋,跟住係返橋入口望屋頂,三個fd就係銀行門口等都冇
唔知係咪行太遠又唔得
之前打太平洋,d 人叫唔好咁快入銀行,又喺附近唔知做乜,原來就係為左chok 直升機
我試過入人場,去到渣電單車走佬嗰陣,有人搶左特警部防彈車,喺車入面真係好安全
呢個方便好似都幾好
之前打太平洋,d 人叫唔好咁快入銀行,又喺附近唔知做乜,原來就係為左chok 直升機
我試過入人場,去到渣電單車走佬嗰陣,有人搶左特警部防彈車,喺車入面真係好安全
呢個方便好似都幾好

臨尾chok唔到直升機都係搶咗防彈車直接渣去架艇,但有直升機真係易好多倍
400hkd psn gta +350萬
450hkd psn gta +800萬
285hkd 全新GTA實體版

大家會選擇邊個多啲?
碟版就可以放返出去
出到GTA6嘅時候
Gta5 又放唔到好價
我自己知道未出六都唔會放
諗到頭都爆

唔會放架啦其實都,有6嘅時候5都完全唔值錢

可以

其他玩家唔好係附近
多數可以

唔洗完飛行學校

之前我試過係不停來回條橋,跟住係返橋入口望屋頂,三個fd就係銀行門口等都冇
唔知係咪行太遠又唔得

我咁行一兩次就chok到

chok到就去返差管條橋到拉頭跳上去
呢個方便好似都幾好

chok到直升機走人可以食埋精英嗰十萬

可以

其他玩家唔好係附近
多數可以

唔洗完飛行學校

係咪要買架電單車?

要一架可以拉起嗰車頭嘅電單車
因為要用電單車跳上去差館拎直升機

可以

其他玩家唔好係附近
多數可以

唔洗完飛行學校

係咪要買架電單車?

要一架可以拉起嗰車頭嘅電單車
因為要用電單車跳上去差館拎直升機

巴堤801

新飛機已出
RM-10邦布須卡
批發價4,450,000
原價 5,918,500

新飛機已出
RM-10邦布須卡

架野慢過泰坦
空中箭靶
伏已中

可以

其他玩家唔好係附近
多數可以

唔洗完飛行學校

唔知係咪行太遠又唔得

我咁行一兩次就chok到

chok到就去返差管條橋到拉頭跳上去

thx
返去跟住條線再試下先

新飛機已出
RM-10邦布須卡

架野慢過泰坦
空中箭靶
伏已中

舊款跑車賣百幾2百萬,要儲夠錢買已經要一定時間
宜家出嫁機600萬 ,D新野愈賣愈貴,over左好多,姐係迫人課金。。。
搞到近期已經無乜玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞