[PS4]GTA V Online 集中討論區(2)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
有冇爸打講下新手點起手,得6lv 係咁比人殺 ,錢得20k

被動模式

接搶劫任做
有無巴打買左地堡,介紹下買左邊間

買左沙漠機場隔離,出入幾方便
丘瑪墟個位正,近摩托幫個古柯鹼廠3km左右,係衰在成日唔小心一野衝落海
岩岩玩咗無耐,廿幾lv,得4幾萬,應該買車先定買屋先

俾你嚇死 我明明個陣廿lv先得幾十萬

btw 架柯柏文個三間房揀咩好 諗緊要起居定車庫

但係第2同第3最好夾埋一齊做個武具載具工廠,如果唔係改唔到新武裝載具,個車庫放車only
丘瑪墟個位正,近摩托幫個古柯鹼廠3km左右,係衰在成日唔小心一野衝落海

我都係呢個 想轉沙漠個個 太易抄車

我都係呢個 想轉沙漠個個 太易

自膠
其實咁多位我想問吓你哋點樣改柯柏文,分享張圖睇睇!

但係第2同第3最好夾埋一齊做個武具載具工廠,如果唔係改唔到新武裝載具,個車庫放車only

agger
拖頭我揀防彈
第一格指揮中心
第二+三格 武具載具工廠 (90幾萬果個)

agger
拖頭我揀防彈
第一格指揮中心
第二+三格 武具載具工廠 (90幾萬果個)

屌 我都後悔冇買2+3個格 遲啲買左暴軍仲要俾多九十萬先有得改

買咗煙樹路 附近就可以call野人 公路又係旁邊 方便做任
有冇有尖錐試下拖唔拖再個機動基地
太鍾意玩gta了,有時玩玩下新game都會想轉玩陣gta
不過下下換碟超唔方便 ,想入返隻digital 版
有無巴打記得今次promotion係咪史上至抵價?
https://store.playstation.com/#!/en-hk/games/grand-theft-auto-v/cid=UP1004-CUSA00419_00-ASIA000000000000
新手回坑
https://store.playstation.com/#!/en-hk/games/grand-theft-auto-v/cid=UP1004-CUSA00419_00-ASIA000000000000

420可以有多張巨牙鯊

買咗煙樹路 附近就可以call野人 公路又係旁邊 方便做任

如果你目標係暴君就唔好買丘瑪墟
我飛左3次落海
每次保險賠20000
點解我架水陸電單車咁慢
做任定兢速 個個都快過我

同埋邊d 跑車先可以同人捏

420可以有多張巨牙鯊

諗住自己搵錢算
點解我架水陸電單車咁慢

小丑,馬沙鳩,柒,輓歌,輓歌復古。
點解我架水陸電單車咁慢

落到水要L3先行得快
有冇有尖錐試下拖唔拖再個機動基地

拖到
點解我架水陸電單車咁慢

落到水要L3先行得快

講緊係普通行車 落水都有轉l3

但都比人慢一大節

用l2又係 射唔到野 禁一實都只係瞄準
大大力先射到

轉r1 r2就冇問題 但唔慣
新DLC攻略將會張貼在攻略網上,敬請留意

率先披露 即將推出的新載具
HVY 夜鲨

夜鯊是6輛隱藏車裡最“武裝”的車輛
相信很多人都已經在任務裡見過
前面有著和水陸烈焰相似的機槍,後面有拖鉤能拖著小拖車
夜鯊加裝了護板後不能在車內扔粘彈和打手槍!
原廠的夜鯊已經能抗一發RPG,滿護甲的夜鯊能抗兩發

浪子 瓦格納 超級跑車

浪子第一輛超跑

歐斯洛 XA21 超級跑車

四驅前五後五
能改裝懸掛的升降尾翼車

歐斯洛 熾烈

原廠配備了車頭機槍
可以進入改車王

古羅帝 經典獵豹 經典跑車

有彈燈
Batman車係咪最尾先出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞