[PS4]GTA V Online 集中討論區(2)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
[quote]
唔怕
今個星期地堡出貨雙倍收入
打完一場太平洋(連精英挑戰完成)再加出次貨都成百萬收入

單人出有排搞

地堡滿材料可以生產20件貨(all in生產)
只要唔多過25件貨就保證一車搞掂

巴打 想問下地堡點樣出貨?我淨係研究解鎖左幾樣野

地堡電腦入面,補給->偷原料/買原料->等到藍色bar 出現->出貨

我成日單人出一百粒貨,今星期開turbo 賺到笑

四架車都一個人送到?

有幾個運送方法
沙丘FAV最煩 時間短 點又散
越野車相對點集中 但架車無咩防護
叛亂有槍版有兩款:
1.要所有車一齊去同一個點,跟手打npc,無街場搞事就相對容易
2.揸車就咁去投放點,簡單
叛亂無槍版最易 車少 一個點 仲要地圖見唔到啲貨 最簡單
但要扮人型蜈蚣
仲有一個揸尖錐魅影去投放點人,兩架車。簡單 見車就撞飛即可

一架車抽中每個點打npc都已經夠煩

賣貨前請先落街扶阿婆過馬路
新玩家留名,岩岩買完樓開打劫,呢兩日好彩都拉到幾個高手打街場,打完太平洋之後入野人打劫任成日失敗,而家應該點賺錢好?見到個地堡連埋大貨車成幾百萬...
新玩家留名,岩岩買完樓開打劫,呢兩日好彩都拉到幾個高手打街場,打完太平洋之後入野人打劫任成日失敗,而家應該點賺錢好?見到個地堡連埋大貨車成幾百萬...

想最快儲到錢都係瘋狂打太平洋,一係就等競爭模式雙倍嗰陣玩,玩八盤七勝,玩完都有成廿萬落袋,不過就要玩好撚耐咁解

想最快儲到錢都係瘋狂打太平洋,一係就等競爭模式雙倍嗰陣玩,玩八盤七勝,玩完都有成廿萬落袋,不過就要玩好撚耐咁解

太平洋識玩又最尾分到20%,玩一round可以袋成48萬

最癲嗰次一round太平洋收入,差唔多賺左50萬(我做host要扣返10萬)

最癲嗰次一round太平洋收入,差唔多賺左50萬(我做host要扣返10萬)

太平洋菁英識玩係簡單
新車已出
熾烈
1150000$
經典跑車
新車已出
熾烈
1150000$
經典跑車

跑車出左太多款
最近又有走私軍火嘅武裝載具
新款跑車一D都唔吸引了
新車已出
熾烈
1150000$
經典跑車

跑車出左太多款
新款跑車一D都唔吸引了

依架車特色係你唔用車頭支炮
可以轉用自己武器
打風放假 可以gta輕鬆下

突發打風PLAYLIST人數爆滿結束
多謝支持
想搵巴打一齊玩

lv50
新車已出
熾烈
1150000$
經典跑車

跑車出左太多款
新款跑車一D都唔吸引了

XA21幾正呀,唔係快但夠穩定
同埋好多地方可以改

武裝買完APC (掃街)同半履戰士(打劫任專用)都冇咩買
新車已出
熾烈
1150000$
經典跑車

跑車出左太多款
新款跑車一D都唔吸引了

同埋好多地方可以改

半履戰車打劫有咩用?
新車已出
熾烈
1150000$
經典跑車

跑車出左太多款
新款跑車一D都唔吸引了

同埋好多地方可以改

半履戰車打劫有咩用?

打直升機快靚正
好似少左好多人玩聯絡人任務

SOLO都得
https://youtu.be/B5tiTZmJDd4

更新出轟炸機
街場仲未夠亂咩

SOLO都得

想同其他人玩,大家碰撞下,間中任務失敗,先係online game

更新出轟炸機
街場仲未夠亂咩

好諗期待

更新出轟炸機
街場仲未夠亂咩

好諗期待

又係賣貨
新車已出
熾烈
1150000$
經典跑車

跑車出左太多款
新款跑車一D都唔吸引了

同埋好多地方可以改

半履戰車打劫有咩用?

打直升機快靚正

爆炸狙兩槍搞掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞