[PS4]GTA V Online 集中討論區(2)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
啱啱買咗ps4 去social club連咗個舊account但去到ps4入面又無轉移角色點算好

無得轉移喇好似

我都冇 以前大把錢
啱啱買咗ps4 去social club連咗個舊account但去到ps4入面又無轉移角色點算好

無得轉移喇好似

點解既
好想玩翻之前個account點撚算好
好想玩翻之前個account點撚算好

無 3月26日之後就無得PS3轉PS4
Molamola
「GTA 線上模式:軍火走私」:地底地堡、機動作戰中心及武裝載具

想要在「GTA 線上模式:軍火走私」中從事軍火交易並大發利市,那麼您需要的可不僅是江湖智慧而已。您必須妥善選擇支援載具和武器,才能創造最佳的機會,同時智取 FIB 和其他競爭的軍火商。您首先要做的,就是將武器運送給洛聖都或布雷恩郡中需求迫切的買家,賺取高額利潤;然後您就可以使用各種強大的升級項目、改裝零件和重型武器。現在我們就帶您深入了解,「軍火走私」中可供您使用的幾款強大新工具。

一切都從地堡開始:這是您全新企業的龐大地下營運中心。每位 CEO、老大或摩托幫首領,都可以從這個起點開始,發展他們前途無量的事業。

因應行動中的龐大戰術行動需求,身為軍火商的您可以投資購置一輛機動作戰中心(MOC);一般來說,這種強大的支援只有受過訓練的殺手或是流氓核武國家才會擁有。這個可駕駛移動的指揮中心不僅能停放在您的地堡中,它的模組結構還可讓您依據自身喜好來組合載具工坊、武器工坊、豪華的起居空間及指揮中心,您可以利用各種設備來升級和訂製您的武器,並可對武裝載具進行改裝(包括可讓作戰組員操縱的機動作戰中心武器塔),所有一切都依您的需求打造,並由全客製化的商用卡車頭拖動。

可客製化的武裝載具是您必備的全新收藏品。打造一支應付所有情況的部隊:從具備尖端作戰能力、水陸兩棲全地形和配備槍砲的 APC,到足以讓所有飛行員嚇得屁滾尿流的機動性防空拖車。不僅如此,武裝載具也能被當作一項相當有用的公司資產,協助您將貨物運送至任何投放點。

除了製造貨物來販售獲利之外,您還能指派地堡的白袍員工將時間投入研究中來獲得各種好處,他們的辛勤工作可以為您解鎖一系列升級選項,包括獨特的個人武器改裝、可配備於武裝載具的各種殘酷科技,以及為您機動作戰中心而設的駭人升級。

別忘了隨時回來查看 Rockstar 新聞放送,深入了解有關「GTA 線上模式:軍火走私」的詳細資訊。
用ifruit整左車牌 收到msg去改車王度揾唔到 有無巴打知點搞
用ifruit整左車牌 收到msg去改車王度揾唔到 有無巴打知點搞

要揸翻app顯示嗰架先得
如果唔得就多數係bug車
等30個鐘賣一架啦

等30個鐘賣一架啦

我揸左apps顯示嗰架喇 但係都係唔得
你意思即係我落完order起計30分鐘先去揾改車王
細佬買咗架路線專者,但佢話太漂,好唔穩定...
可以點改?定風翼要加嗎?

定風翼一定要加 因為抓地力會增加
此外全路線專者抓地能力屬於一般
建議轉彎前先按L2/放鬆R2等方法
以取得完美入彎

謝謝,想問車輪有冇話用越野車呔會唔會比較好?懸吊系統有冇話用返原厰定跑車的

睇你點玩,個人推薦跑車/越野

越野可用角度就大過跑車少少,但係加速會慢啲。
另外,改裝軚就會跣少少,但係同時亦冇咁易失速。

懸吊十分prefer改,重心越高車越易甩,但係太低亦有機會導致懸吊衝程不足,一有跳動就會甩出去救唔翻。
所以我有推薦尾二個隻跑車懸吊,再根據車嘅特性再改

All in all, 每個人嘅揸車手法有唔同,逐樣試下揾下邊個setting 啱自己
有無人做尾關太平洋 唔識過

等30個鐘賣一架啦

揸左apps顯示嗰架都唔得
你個架係RH8復古版?

等30個鐘賣一架啦

你個架係RH8復古版?

我之前bug左幾架相同嘅 已經特登轉左顏色去識別 之後整左車牌 揸左去都係無
古羅帝披治r黎

等30個鐘賣一架啦

你個架係RH8復古版?

我之前bug左幾架相同嘅 已經特登轉左顏色去識別 之後整左車牌 揸左去都係無
古羅帝披治r黎

Bug車改唔到車牌

等30個鐘賣一架啦

你個架係RH8復古版?

古羅帝披治r黎

Bug車改唔到車牌

咁如果賣返一開頭嗰架得唔得
極新手一問
1. 想發達係咪要做ceo/摩托幫?
2. ceo同摩托幫係咪類似的野?分別係入場費一個貴d一個平d?
3. 想做ceo/摩托幫,係咪要買office先得?
舊玩家 近排玩返
窮到office都買唔起
極新手一問
1. 想發達係咪要做ceo/摩托幫?
2. ceo同摩托幫係咪類似的野?分別係入場費一個貴d一個平d?
3. 想做ceo/摩托幫,係咪要買office先得?

宜家玩住特别載具任先有雙經雙錢
觀賞「GTA 線上模式:軍火走私」預告片
http://www.rockstargames.com/videos/video/11718
非法武器製造及銷售事業即將於下週 6 月 13 日(週二)在南聖安地列斯隆重登場!敬請期待 GTA 線上模式的最新遊戲內容更新「軍火走私」(於 PS4、Xbox One 及 PC 平台推出)。
構築位於地底的地堡、坐鎮機動作戰中心殲滅敵人、駕駛全新的武裝載具部隊大殺四方,在聖安地列斯的武器交易中擦亮您的招牌。請觀賞上方的最新預告片。
http://www.rockstargames.com/videos/video/11718
非法武器製造及銷售事業即將於下週 6 月 13 日(週二)在南聖安地列斯隆重登場!敬請期待 GTA 線上模式的最新遊戲內容更新「軍火走私」(於 PS4、Xbox One 及 PC 平台推出)。
構築位於地底的地堡、坐鎮機動作戰中心殲滅敵人、駕駛全新的武裝載具部隊大殺四方,在聖安地列斯的武器交易中擦亮您的招牌。請觀賞上方的最新預告片。

個地堡大到可以喺入面揸車
有冇巴打依家一齊玩

個地堡唔會又要買掛?
幾時有新打劫任

個地堡唔會又要買掛?

肯定貴到仆街

個地堡唔會又要買掛?

肯定貴到仆街

最少一千萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞