[PS4]GTA V Online 集中討論區(2)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike

玩暴君不如買九頭蛇

暴君可以放車庫?
九頭蛇下下要去機場拎。。。
降落同再起飛又唔方便

兩架都有, 代步梗係暴君,放到車庫,叫車又方便 啲,根本係新一代九頭蛇

所以今個星期75折
頂佢,連續幾個星期地堡,機動作戰中心減價,用哂我D積蓄
等左大半年嘅九頭蛇特價又無錢買

唔怕
今個星期地堡出貨雙倍收入
打完一場太平洋(連精英挑戰完成)再加出次貨都成百萬收入

單人出有排搞

地堡滿材料可以生產20件貨(all in生產)
只要唔多過25件貨就保證一車搞掂

地堡未升級,生產20件貨要幾耐?
GTA 線上模式新推出:歐斯洛 XA-21 超跑,外加雙倍獎勵的競爭模式和軍火走私折扣
https://media.rockstargames.com/rockstargames-newsite/gifs//faa2700.mp4
歐斯洛 XA-21 現已推出

XA-21 是由歐斯洛地下實驗工廠打造的最新款怪獸級作品,其所到之處只會留下一群震驚不已、目瞪口呆的圍觀群眾。歐斯洛 XA-21 不僅採用連環保人士都讚不絕口的油電混合動力科技,更搭載多項尖端技術,因此可說是成為劃時代的神作。現正於傳奇車業獨家銷售中。

多種模式均推出雙倍 GTA 遊戲幣及聲望值

自本週起至 8 月 21 日期間,暢玩深受粉絲們喜愛的「暴力碰碰車」及「嗜血殺人狂」模式,均可得雙倍 GTA 遊戲幣及聲望值。如果您更喜歡利用高科技武器在街頭求財謀生的話,軍火走私販賣任務現在也提供雙倍 GTA 遊戲幣及聲望值獎勵。更棒的是,即日起至 8 月 21 日期間,只要完成一項軍火走私販賣任務,就能獲得時尚有型的旋風黑色 T 恤。

地堡、武裝載具優惠折扣及更多好康

每位稱職的犯罪首腦,總是在不斷尋找新的商機,而地下武器交易絕對是使投資事業更加多樣化的不二首選。即日起至 8 月 21 日期間,花園銀行法拍地產網將針對 68 號道路地堡推出超棒的七五折優惠。只要擁有地堡,就能解鎖一系列的最新生產及銷售活動、打造專屬的私人靶場以加強您的槍法,並可藉由多種方式來讓您更能掌控聖安地列斯南部的非法交易活動:例如機動作戰中心的武器工坊,可讓您利用獨家 Mk II 武器升級項目來打造更強大的武器陣容。
無論是水陸兩棲、配備武器塔的 APC,還是能在前方為您勇猛開路的尖錐魅影,軍火大亨本週將針對多款重量級載具推出優惠折扣,讓您在激烈的競爭之中成功致勝。即日起至 8 月 21 日期間,下列載具均享七五折優惠:

HVY APC
馮.伏厄防空拖車
喬氏尖錐魅影
巨象九頭蛇
白金漢女武神

另一方面,行頭也是非常重要的,如果您要在各地走私軍火,就得讓自己看起來更像個狠角色。全系列「軍火走私」服飾與刺青均享七五折優惠,只限本週。

加碼競速及時間挑戰賽時間表

自 8 月 15 日至 8 月 21 日期間,只要參加「加碼競速」及「時間挑戰賽」活動,就有機會獲得高額的 GTA 遊戲幣及聲望值:

加碼競速:「急速下墜(二)」(僅限使用超跑)

時間挑戰賽:「通瓦谷地」

透過遊戲內手機中的快速加入應用程式,或進入位於軍團廣場的黃色光圈,即可參加加碼競速。贏得前三名的玩家可贏得 GTA 遊戲幣獎勵,且所有參賽玩家不論排名均可獲得三倍聲望值。在遊戲內的地圖上設定前往「時間挑戰賽」標定地點的導航點,並進入紫色光圈即可參賽。打破標準時間紀錄,即可獲得高額的 GTA 遊戲幣與聲望值。
始終都冇一部車超越到x80

x80得過快字
揸T20定好多

811表示:來一場直路賽車吧

玩暴君不如買九頭蛇

暴君可以放車庫?
降落同再起飛又唔方便

兩架都有, 代步梗係暴君,放到車庫,叫車又方便 啲,根本係新一代九頭蛇

所以今個星期75折

唔怕

單人出有排搞

巴打 想問下地堡點樣出貨?我淨係研究解鎖左幾樣野
D野貴到離晒譜

x80得過快字
揸T20定好多

T20轉彎好一般

轉彎放一放油再踩盡就直返
X80一過彎放喎放油都好易甩尾
不過跑車都冇晒討論價值
而家乜車都有炮
揸部跑車出去轉個彎就比人炸到瀨屎
不過跑車都冇晒討論價值
而家乜車都有炮

試跑車緊係開被動
雖然人地炸爆你架車多數都係人地賠埋保險
巴打們, 新手想問而家online仲多唔多人玩?
以前買左pc版 但係無乜fd玩就停左
見而家特價paypal又有$40送
如果Online仲多人既話想買返來玩下
不過跑車都冇晒討論價值
而家乜車都有炮

試跑車緊係開被動

暴君新出嗰個月 保險錢都無左百幾二百萬

暴君可以放車庫?
降落同再起飛又唔方便

所以今個星期75折

唔怕

單人出有排搞

地堡電腦入面,補給->偷原料/買原料->等到藍色bar 出現->出貨

我成日單人出一百粒貨,今星期開turbo 賺到笑

所以今個星期75折

唔怕

單人出有排搞

地堡電腦入面,補給->偷原料/買原料->等到藍色bar 出現->出貨

無俾人偷襲?

暴君可以放車庫?
降落同再起飛又唔方便

所以今個星期75折

唔怕

單人出有排搞

四架車都一個人送到?

所以今個星期75折

唔怕

單人出有排搞

四架車都一個人送到?

多過3 點送貨即跳,間中都會比人偷襲,唯有簡 的少人場同 放下 地雷係的貨附近

所以今個星期75折

唔怕

單人出有排搞

四架車都一個人送到?

有幾個運送方法
沙丘FAV最煩 時間短 點又散
越野車相對點集中 但架車無咩防護
叛亂有槍版要所有車一齊去同一個點,跟手打npc,無街場搞事就相對容易
叛亂無槍版最易 車少 一個點 仲要地圖見唔到啲貨 最簡單
但要扮人型蜈蚣

唔怕

單人出有排搞

四架車都一個人送到?

有幾個運送方法
叛亂有槍版要所有車一齊去同一個點,跟手打npc,無街場搞事就相對容易
但要扮人型蜈蚣

咩意思?

唔怕

單人出有排搞

四架車都一個人送到?

有幾個運送方法
但要扮人型蜈蚣

咩意思?

佢意思應該係D車要痴埋一齊
[quote]
唔怕

單人出有排搞

四架車都一個人送到?

有幾個運送方法
叛亂有槍版有兩款:
1.要所有車一齊去同一個點,跟手打npc,無街場搞事就相對容易
2.揸車就咁去投放點,簡單
但要扮人型蜈蚣
仲有一個揸尖錐魅影去投放點人,兩架車。簡單 見車就撞飛即可
[quote]
唔怕

單人出有排搞

四架車都一個人送到?

有幾個運送方法
叛亂有槍版有兩款:
1.要所有車一齊去同一個點,跟手打npc,無街場搞事就相對容易
2.揸車就咁去投放點,簡單
但要扮人型蜈蚣
仲有一個揸尖錐魅影去投放點人,兩架車。簡單 見車就撞飛即可

一架車抽中每個點打npc都已經夠煩
不過跑車都冇晒討論價值
而家乜車都有炮

試跑車緊係開被動

暴君新出嗰個月 保險錢都無左百幾二百萬

我試APC一個鐘賠保險都冇成十萬
T20,X80嗰堆貴車都炸唔少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞