Coldplay - AHFOD World Tour (13) 台灣加場!

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=1FPls46Kf_o
BBC British Artist of the Year: Coldplay

I'm dying
東京場扣左數 咁應該係抽中左?
如果係既話就多左兩張SS席 遲啲原價放出黎

Ss席會係幾多港幣

1200幾
抽中左東京場…但已經買左台灣場
有冇人知有咩方法退日本既tix

抽中無得退

Btw 巴打我想問扣左數 係咪代表抽中左?

有冇得轉讓
應該就係

唯有等佢email 講點領票

希望放到 原價放
朋友想放2張東京9000yen 飛
有性趣請pm

Where you see

拓元

剛剛買左兩張3800
想問seat number有咩用,唔係全企位咩?

入場前喺出面跟number排隊 之後順住次序進場

仆街,我同老婆一張係80,一張二百幾

Where you see

拓元

剛剛買左兩張3800
想問seat number有咩用,唔係全企位咩?

入場前喺出面跟number排隊 之後順住次序進場

仆街,我同老婆一張係80,一張二百幾

拓元話可以跟最後個個number一齊排,即係巴打同你老婆排200幾number入
Google: Coldplay 係2016年第5多人search既artist!
新碟美國終於都白金埋
https://www.youtube.com/watch?v=JKJExBXRorA
Chris 上Carpool Karaoke唱 All I Want For Christmas is You

'Rock Song'
原來依家台版ahfod 有限量海報送有冇巴打身在台灣?
台灣場巴打買左機票未?
我見CX價錢唔錯,千二蚊左右
台灣場巴打買左機票未?

未買 咁平? 有得諗喎本來仲想睇定啲
台灣場巴打買左機票未?

我買左喇
台灣場巴打買左機票未?

我買左喇

未買+1
AHFoD英國銷量:1,003,408

鬼故成為英國唯一一隻賣唔夠一百萬既大碟

唉好鐘意鬼故
只係風格唔同啲就少人聽

我買左喇

未買+1

新加坡場既已買 台灣唔急啦成日都有平
好想再去
之前睇左英國嗰場 正到痴線

唉好鐘意鬼故
只係風格唔同啲就少人聽

其實鬼故好聽過ahfod
https://www.youtube.com/watch?v=z1rYmzQ8C9Q
Christmas night, Another fight,
Tears we cried, A flood.
Got all kinds of poison in, of poison in my blood

唉好鐘意鬼故
只係風格唔同啲就少人聽

其實鬼故好聽過ahfod

1. Parachutes : 2,651,000
2. A Rush of Blood to The Head : 2,909,750
3. X&Y : 2,743,000
4. Viva la Vida or Death and All His Friends : 1,480,000
5. Mylo Xyloto : 1,500,000
6. Ghost Stories : 650,000
7. A Head Full of Dreams : 1,003,408
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞