Coldplay - AHFOD World Tour (13) 台灣加場!

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
想問下如果唔係remix/edit個d single就同album個d歌係同一個版本?
想問下如果唔係remix/edit個d single就同album個d歌係同一個版本?

據我所知目前為止派左台既歌全部都有個Radio edit
Up&Up, Everglow 有個single edit
HFTW就特別啲同時派左原版同Seeb remix
想問下有冇日本飛抽中左既巴打?郵寄果度係直接寄去你填果個地址定係點?會唔會係寄掛號?同埋會唔會有機會要對資料?
已經search左係寄掛號Btw會唔會要對個人資料 因為好多野都係9填
巴打我都係pre sale 抽中左,而家唔知點算
收左錢啦巴打 我係驚掛號寄到去個地址要對資料渣我有個日本fd係果面幫我收飛 但如果要對資料都唔知點算

我地址好似冇填唔知點算

一定要填嫁喎

好似亂填左 過左數

好似有得改嫁 SEND EMAIL過去問啦

有得改 覆得都密 兩三日搞掂
最好一早比曬訂單號碼 新舊地址
成件事會快好多
想問下有冇日本飛抽中左既巴打?郵寄果度係直接寄去你填果個地址定係點?會唔會係寄掛號?同埋會唔會有機會要對資料?
已經search左係寄掛號Btw會唔會要對個人資料 因為好多野都係9填
巴打我都係pre sale 抽中左,而家唔知點算
收左錢啦巴打 我係驚掛號寄到去個地址要對資料渣我有個日本fd係果面幫我收飛 但如果要對資料都唔知點算

我地址好似冇填唔知點算

一定要填嫁喎

好似亂填左 過左數

好似有得改嫁 SEND EMAIL過去問啦

有得改 覆得都密 兩三日搞掂
最好一早比曬訂單號碼 新舊地址
成件事會快好多

絲打個email 係咩 我send 左但成個星期都冇覆,唔知係咪send 錯
一人10首最鍾意 Coldplay歌

The Scientist (live 2003)
Fix you
Paradise
Lovers in Japan (Osaka Sun Mix)
Life in Technicolor II
A Rush of Blood to The Head
Til Kingdom Come
Death and All His Friends
Viva La Vida
Shiver

一人10首最鍾意 Coldplay歌

The Scientist (live 2003)
Fix you
Paradise
Lovers in Japan (Osaka Sun Mix)
Life in Technicolor II
A Rush of Blood to The Head
Til Kingdom Come
Death and All His Friends
Shiver

yellow
Yellow
The Scientist
Swallowed in the Sea
A Sky Full of Stars
Hymn For The Weekend
Death and all his Friends
Every Teardrop is a Waterfall
Don't Panic
Charlie Brown
Us Against the World
In My Place
Life in Technicolor (II)
The Goldrush
Things I don't Understand
Glass of Water
A Message
Only Superstition
See You Soon
Christmas Lights
Moving to Mars....

點揀10首呀
咁貪心 我漏左Swallowed in the sea, 唯有唔要Shiver
https://www.youtube.com/watch?v=xn_1hFdE-5g
Everglow MV

補充係Single 版mv
原版之前拍左有個溜冰MV 唔知幾時播
https://www.youtube.com/watch?v=xn_1hFdE-5g
Everglow MV

補充係Single 版mv
原版之前拍左有個溜冰MV 唔知幾時播

我最鍾意就係簡簡單單鋼琴同CM把聲就夠

終於捨得唱Swallowed in the Sea 啦

仲要係Phil request

仲要係Phil request

未有片 聽住先
https://soundcloud.com/coldplayingpodcast/swallowed-in-the-sea-live-from-melbourne-12092016
仲有幾日東京場出結果
但已經買左台灣場好驚抽中
日本場有冇得refund or轉讓俾人架
fix you 無得輸
最愛神曲
會去睇12號嗰場
無錢
買左11/4 A2
我買左b3
有啲後悔 好想要a1 a2
香港都係冇消息
韓國又加場
韓國又加場

最想去韓國場,但上次買唔到點知又加場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞