Coldplay - AHFOD World Tour (13) 台灣加場!

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
警告你地有Guy嘅j圖唔該同我share出來

整理下睇下有冇

無,好多都影得差del埋
我無憾啦

好近
我坐山頂

近到連鞋都見到,Jordan 4

我專登揀呢個位企 知佢會行過黎
但影唔到will
有無人放台北飛?
有無人放台北飛?

兩日都仲有得買喎
東京場
留名 4月12果場
有無人放台北飛?

兩日都仲有得買喎

果陣又死server死盛

呢加仲有得買
有無日本場既巴絲

有呀,但買左黃牛ss區,等寄囉

我都係黃牛VIP 係咪即係SS
Viagogo買架 寄左比我啦

我都係經viagogo, 一般幾耐寄飛, 我3月26買,仲未寄出, 十幾號飛
有無日本場既巴絲

我都係經viagogo, 一般幾耐寄飛, 我3月26買,仲未寄出, 十幾號飛

我想放飛呀
有無日本場既巴絲

我上年買架啦 上星期寄到
其實真係唔知幾時會寄到
之前問個cs話總之會係event 3日前寄到
痴線宜家已經打曬蛇餅
痴線宜家已經打曬蛇餅

咁早到
痴線宜家已經打曬蛇餅

咁早到

唔早啦我琴日未夠2點到
https://www.youtube.com/watch?v=BwuXMMzYGlI
Coldplay - Something Just Like This and A Sky Full of Stars in Singapore - March 31, 2017

SJLT真係唔啱佢唱
Chris Martin trades his love flag for a fan's LGBTQ+ flag
https://twitter.com/coldplaying/status/847829293707276288

NEWS: Coldplay to perform an all-acoustic set tonight in Singapore after 84% of roadies have food poisoning
4月1快樂
台北場係點玩法?
跟區再按排隊入?
應該幾多點到去排
NEWS: Coldplay to perform an all-acoustic set tonight in Singapore after 84% of roadies have food poisoning

Coldplay confirmed cancel all the tour in2017
有無日本場既巴絲

我上年買架啦 上星期寄到
其實真係唔知幾時會寄到
之前問個cs話總之會係event 3日前寄到

照計賣家一收到飛就要寄,同你幾時買係冇關係。
日本場正常黎講應該全部飛都寄完,如果仲未有tracking, 建議你搵一搵客服
有無日本場既巴絲

我想放飛呀

放上Viagogo囉
Princess of China...
In My Place
睇緊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞