Coldplay - AHFOD World Tour (13) 台灣加場!

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
12點幾有咩車出到去桃園,係咪得小黃

國光好似24
有冇人十二號
我自己一條友

我都12 號一條友

12號G區
而家上網見到仲有貴飛賣,諗緊好唔好換走張平飛佢

朋友六點鍾先喺桃園機場落機,跟住即刻飛過黎
如果佢間機delay我就含得撚

唔理佢自己入
我考完試即刻高鐵去
6點半先到
但嗰時已經入哂場

1930正式開波

但我矮
雖然都係d3唔算前
諗緊可唔可以企邊位睇led

大家記得去全家711買雨衣

落雨真係好頹
12點幾有咩車出到去桃園,係咪得小黃

淩晨嘅話應該係
捷運最晏去到11點幾
記得
唔好帶大袋
記得
唔好帶大袋

絲打
Check得好嚴
睇新加坡場乜都冇帶 得電話 尿袋同錢 passport 反而係買左merch同vip pack成袋入去
不過入到去放地下
記得
唔好帶大袋

絲打
Check得好嚴
睇新加坡場乜都冇帶 得電話 尿袋同錢 passport 反而係買左merch同vip pack成袋入去
不過入到去放地下

hi
好似話請左1000人做安檢
記得
唔好帶大袋

絲打
Check得好嚴
不過入到去放地下

背囊得啦掛
記得
唔好帶大袋

絲打
Check得好嚴
不過入到去放地下

背囊得啦掛

量下有冇A3好
大過唔俾人就gg
我諗住擺係高鐵站啲櫃到
記得
唔好帶大袋

絲打
Check得好嚴
不過入到去放地下

背囊得啦掛

多數要你寄存
miss左班機 早知唔買早機
miss左班機 早知唔買早機

記得
唔好帶大袋

絲打
Check得好嚴
不過入到去放地下

背囊得啦掛

多數要你寄存

台灣場好似無寄存
想知係咪其他場都有送Wrist band?
記得
唔好帶大袋

絲打
Check得好嚴
不過入到去放地下

背囊得啦掛

多數要你寄存

台灣場好似無寄存

咁乜都唔帶最好

有 但今次好hea 成條白色 字都冇印
喺師大附近嘅一間café溫緊書,佢係咁播coldplay搞到我集中唔到,好興奮呀呀呀

係新加坡個陣仲誇張 行到去邊都有人播
記得
唔好帶大袋

絲打
Check得好嚴
不過入到去放地下

背囊得啦掛

多數要你寄存

台灣場好似無寄存

咁乜都唔帶最好

要係台北住一晚
一定要搵寄存

人生第一次concert
如果唔係AHFOD我冇乜可能會睇
但今次隻album完全係俾我呢啲pop撚j到出血

應該係想等你地離場嗰陣會無咁唔捨條野而俾返佢地去 重用/回收
記得
唔好帶大袋

絲打
Check得好嚴
不過入到去放地下

背囊得啦掛

多數要你寄存

台灣場好似無寄存

咁乜都唔帶最好

要係台北住一晚
一定要搵寄存

得閒聽下strawberry swing 同violet hill, 好治癒

其實桃園d酒店幾好,又夠平
我搵左間5星都係6百幾蚊

btw,絲? OR 紅字藍巴

應該係想等你地離場嗰陣會無咁唔捨條野而俾返佢地去 重用/回收

其實都係等佢玩charlie brown 果陣全場閃燈
幾年前親身玩過一次,好撚正
記得
唔好帶大袋

絲打
Check得好嚴
不過入到去放地下

背囊得啦掛

多數要你寄存

台灣場好似無寄存

咁乜都唔帶最好

要係台北住一晚
一定要搵寄存

對於舊fans黎講 都係parachute先係我最愛

睬佢都傻 照拎走

絲打
Check得好嚴
不過入到去放地下

背囊得啦掛

多數要你寄存

台灣場好似無寄存

咁乜都唔帶最好

要係台北住一晚
一定要搵寄存

得閒聽下strawberry swing 同violet hill, 好治癒

其實桃園d酒店幾好,又夠平
我搵左間5星都係6百幾蚊

btw,絲? OR 紅字藍巴

頂多j下Viva la Vida
Paradise/Princess Of China呢幾首pop hits
其他係好聽但唔係我既style

我去左搵台北hostel
450台幣訓一晚就算
第二朝高鐵趕返學繼續考試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞