Coldplay - AHFOD World Tour (13) 台灣加場!

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
有無人知日本場幾時寄飛?

原來13號已經寄左, 有無巴打已經收到??

改左3/15呀

2~7日先會收到
想知去睇日本場既巴絲知道點樣拎飛未
佢email 話去 convenient store 但未有進一步消息

冇收到email

話就話3/13寄出
我有email問過 佢話overseas purchase 當日出示身分證明文件當去返counter攞飛
btw 我叫左日本朋友幫我打去問多次
佢話可以改返做日本朋友地址先寄比佢

我想放2張ss席

買多左

我果時唔係oversea purchase 就買左 地址冇打到佢都confirm 左我 過數又過左 岩岩收到email 話3月15寄出,即係點

其實我都係
所以我sd email問
佢就叫我到時攞

但係我唔sure先叫日本fd
你sd email confirm下

打少左

巴打都唔係oversea purchase period 買?
岩岩收到email 話寄出左,都冇地址點寄

好似話唔會寄oversea 所以應該係當日攞
4月11midterm完即刻要趕高鐵去桃園

6點半先到冇得跟序入場
夜晚仲要去台北住一晚
太夜返驚危險

冇收到email

話就話3/13寄出
我有email問過 佢話overseas purchase 當日出示身分證明文件當去返counter攞飛

我想放2張ss席

買多左

我果時唔係oversea purchase 就買左 地址冇打到佢都confirm 左我 過數又過左 岩岩收到email 話3月15寄出,即係點

其實我都係
佢就叫我到時攞

打少左

巴打都唔係oversea purchase period 買?

收到email話寄岀? 個email subject 係點既樣,好似收唔到
同埋本身係有日本朋友幫手收飛,而家條友話星期一翻香港,好撚不負責任

唔知點算,錢又比左
首Something just like this真係好好聽

話就話3/13寄出

我想放2張ss席

買多左

其實我都係
佢就叫我到時攞

打少左

收到email話寄岀? 個email subject 係點既樣,好似收唔到

我收到呢個

其實我都係
佢就叫我到時攞

打少左

我收到呢個

原來我琴日都收到
同埋本身係有日本朋友幫手收飛,而家條友話星期一翻香港,好撚不負責任

唔知點算,錢又比左

巴打咁你點筒

唔知點算,錢又比左

巴打咁你點筒

絲打你點算先岩

唔知點算,錢又比左

巴打咁你點筒

絲打你點算先岩

佢show前都未返去?
諗住睇完looptopia 再去睇11號
但係飛都未買
諗住睇完looptopia 再去睇11號
但係飛都未買

買啦
有假我都諗住睇完11再買多張12

唔知點算,錢又比左

巴打咁你點筒

絲打你點算先岩

佢show前都未返去?

會翻呀,但冇人簽收係咪會去郵局?
去郵局都唔緊要,但我買飛果陣,除左email 地址 信用卡之外其他資料都係亂填
都唔知我朋友可以憑咩拎飛
希望現場可以撞到有人著Paradise套象衫, 想影相
希望現場可以撞到有人著Paradise套象衫, 想影相

我到時係點樣攞ticket? 就咁喺電話show 我個order history 出來就得?有無人可以解答下
我到時係點樣攞ticket? 就咁喺電話show 我個order history 出來就得?有無人可以解答下

因為我收唔到confirm email , 但係order history 又有record

因為我收唔到confirm email , 但係order history 又有record

好似俾passport同order no.就拎到?
有無巴絲去台灣睇Coldplay又會stay到16號?
本身買埋15號睇林宥嘉演唱會 兩張2400台幣即係每張hkd600幾
改咗行程睇唔到 如果有興趣可以平少少讓 再唔係我就直接退飛算
本身買埋15號睇林宥嘉演唱會 兩張2400台幣即係每張hkd600幾
改咗行程睇唔到 如果有興趣可以平少少讓 再唔係我就直接退飛算

想睇 留唔到咁耐

想睇 留唔到咁耐

唔該巴打
6月佢會黎香港啊 不過都有啲怕難買飛

想睇 留唔到咁耐

唔該巴打

好似廿幾號有飛賣?
有巴打收到日本場既飛未?

想睇 留唔到咁耐

唔該巴打

好似廿幾號有飛賣?

今日9am東亞卡有優先訂購 但電話又係打唔通個啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞