香港樓市正式死亡

493 回覆
2552 Like 58 Dislike
希望係, 但我覺得就算第三次世界大戰香港樓價都唔會點跌
一二波行動好撚成功呀喂 第三波唔係唔幫到底呀
「救人!」世紀最大救義士唯一方法 正式上線 第三波
https://lih.kg/1395699
奶共派賣樓貪得意?
同意
一句土改 就收晒你班傻仔既土地 資產
啱啱check左冇上冇落
講得咁輕鬆,巴打唔係岩岩買左樓咩?
共勉之
係有可能,不過係打警察
比起勇武+和理非2百萬人,同埋近日好似遊撃咁打既抗爭,共產黨其實怕警察多過示威者
邊有可能 根本就同一派人黎 唔好幻想咁多
夾手夾腳做野就有份
我覺得到時港元會跌到仆街,但樓市會跌少少,但因為港元跌,樓市個價係港元黎講都仲係禁貴,但我地份糧點都唔會升,之後引起轉工潮,得番班公務員同黑警冇得轉工等死

btw,攬炒咪攬炒,等班 廢老廢中 共享大灣區榮譽
舊年夠話摸頂
依家咪又升破頂
驚閪咩
現階段未發展到極端 當然未會出
反正大陸就企硬 班後生亦不願退後
咪繼續睇發展到咩地步
我只係提醒 萬一出老解 真係唔好貪平去買樓
睇落香港樓好難跌

大陸點都要借香港走資

邊區都好,香港樓值得世界各地既人投資

短期跌就應該有

利申,買樓投資人士
焦土come come
特朗普有兩手準備。
到時大家都冇包伏可以全職發夢
燈燈燈燈💡
魚蛋理論!我無樓你都唔會有樓!
認真問
點解會覺得貪官係香港既物業會全撤?
同成件事有咩關係?
而家睇就係

如果長期擺唔掂班極右革命派

開始對內陸動搖 逼住出老解

點解鬼佬要投資香港 唔投資大陸 你有冇諗過

點解鬼佬要借大灣區發展 先肯投資大陸 外資唔自己主動進入 有冇諗過?

一旦破壞呢個關口 外資撤 黑錢驚清算 我睇唔到有升嘅理由 最嚴重改變到類似新疆嘅集中營 隨時歸類你係革命餘辜 唔理你有冇錢有冇樓 捉你或你個仔入營 就係第二個新疆

當我9吹都咁話 基本佢出得老解 已經放棄咗香港 可以走得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞