香港樓市正式死亡

493 回覆
2552 Like 58 Dislike
咁就仆街啦
而家仲有人覺得港樓死亡
即係個市仲未會跌
解放軍落黎都直接變中國,仲走乜
大陸一路搞咁多野又何嘗唔係殺緊香港呢隻雞?
香港人加油

「推到上熱門」5/8 九巴不合作運動 正式啟動!!!
https://lih.kg/1396878

有興趣一齊發夢既巴絲 請入TG Group

https://t.me/joinchat/OmURXQ09pQAlcm8-nJTDLA
講又唔係咁講
你知大陸係無邏輯可言
大陸會死先,準備內戰
保險佬近排真係少咗好多大陸單
外資依家好多都唸緊搬asia headquarters去新加坡
不過香港始終有佢既優勢既
15萬上車不是夢
蝗國一定唔會對香港出解放軍
係做金融既就知道大陸落黎既資金甚至係國企一路以黎都係投資喺香港股市同埋房地產 樓市霖即係蝗國蝕錢 點會做蝕本生意
短期樓市會回唔出奇 經濟一定有好壞 長遠一定升 就算變成蝗國二線城市都會升 只係到時班業主變曬咗蝗國人咁解
on9啦 而家係資源爭略 美國佬有心傾 大陸唔洗死拖 你話道指跌 睇番由17年話開打 道指跌幾多 a股恆指跌幾多啊 班傻9財演話美國傷過大陸你都信?股價反應事實 費事聽人9吹
你反老共 唔代表我反 我只求安穩生活 一出老解 其他無辜既人必受牽連
而家班黃絲打住口號話革命 你覺得有機會做到大陸2.3線城市 直頭隔離打壓啦 老共對呢d幾敏感
都係嗰句 未發生就白色恐怖 發生咗你咪知囉
同投資一樣 贏錢咪係投資 輸錢咪係投機
冇嘢係100%
其實加息好定減息好?
上2次加息講到打到黎咁
襯而家唔跌得多,放左佢先啦,
過半年分分鐘買番同一個單位,你賺番幾百個差價
經濟好先加息 經濟差就減息
咁多豪宅偽豪宅居屋上車盤業主甚至全中國經濟陪你攬炒,場面何其壯觀,夫復何求呢
我嗰件係樓花,下年11月尾先收樓
如果出得 洗咩等到2019
勇武抗爭。以武制暴
光復香港。時代革命
可惜有女既人生,需要一層樓呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞