香港樓市正式死亡

493 回覆
2552 Like 58 Dislike
再咁搞落去,假設出動解放軍,肯定有on9仔話最多行番沙士舊路或者08年舊路,只要鎮壓完,局勢穩定番長遠都係會升

升你老母,出到解放軍=一國兩製全面瓦解,外資全撤,貪官係香港既物業全撤
冇外資進入既投資環境,我諗唔到諗金融業都失守 仲有咩行業可以繼續維持

最後香港就唔會咩先跌後升,淪為大陸遺棄既避孕套

又有人話唔會出解放軍嘅,股市台都有人話特朗普要大選唔會加3000億,今日就已經驗證

所以 有錢快走吧 唔好以為香港清算後仲會俾大陸重用 取消關係法等 香港只會變成一個深圳市一個小區 甚至變下一個新疆
無可能會出解放軍
又走出黎燈
所以冇可能出,爆嘅話係邊度cap水?內憂外患,美國又加關稅
但無辦法喎,中美又傾唔成,我地夾係中間,就算無送中都係死,既然控制唔倒,移倒民就走🤷🏻‍♂️
唔買元朗冇事嘅
咁唯有練大隻啲
真係因為解放軍出動 變負資產 都係著草番大陸 唔洗跳樓
香港今時今日 就係對外仲有優勢 對金融業有憧憬先仲有外資水cap下 但外圍都唔係太好 大陸鎖國做內需一樣照生存到 索性充公幾萬億香港外匯儲備救國好過啦 好過俾香港革命份子影響大陸民眾 冇話100%唔會出
中國貪官d香港樓賣晒先會放老解入城?
100萬兩個淘大花園不是夢
變新疆 就算唔搞革命 都當你係革命份子
100萬10個淘大都冇用 隨時捉你 或者你個仔入集中營 有錢出國 冇錢寧願去珠海或者海南
香港不再是走資出口的話
台灣總統大選前,一定唔出……住
外星人打地球一樣樓市gogogo
香港樓市,隕石撞落香港都唔會跌
大家認住d ac
係人都知 話出解放軍係流架啦
會直接推死左會生金蛋既雞
你當呀爺傻的嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞