[INNER CIRCLE] WINNER討論區(14) - IC等左好耐啦!金秦禹SOLO終於黎啦!!!大家行動啦!!

1001 回覆
21 Like 6 Dislike
笑返自己炒曬車
不過宜家OMG呢種風格都好正SoSo仲正
我拿大發!
男飯睇完mv表示怕醜
OMG好洗腦好鐘意個前奏
係車loop唔到MV
大哥把聲真係
啊~~~~好想去睇演唱會啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
有幾多hkic去呀

Final year表示覺得自己喺week 8前後夾住midterm,projects同FYP嘅情況飛去睇佢哋好勇敢
我真係去唔到啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
好拿傷心啊
一黎覺得係入伍之前最後一巡 二黎今次仲要咁正玩兩日唔同concept
三黎仲要係live band 四黎仲要唔黎香港!!!!!!!
所以我決定排除萬難都要去晒兩場

去台灣場啦👍🏿
btw 今次好鍾意RAP PART 完全係勁爽

我仲未有時間同心機去認真聽其他歌 仲loop緊SOSO
我都去唔到啊
就係台灣場都去唔到先想死!!!點解成日都開係星期日???????
真係好鬼空虛 硬係覺得會錯過好重要既時刻咁 唉
我諗佢揀得呢首做主打都預左會有一定風險既
今次真係好睇聽歌口味
第一次聽都覺得前面build up得咁勁chorus突然跌左落去有啲唔理解
睇完mv同歌詞明晒
同埋mv個畫面size好似會跟住首歌既情緒變窄變闊
真係好鬼正 好有層次
今日個vlive有冇link? 岩岩睇到CAP圖先發現原來玩得咁正
佢地話會出正規三 你祈禱佢地會再encore啦
Mino part rap loop 咗坐底50次,好掛住佢嘅嘴炮rap

Btw 呀如solo好佢嘅風格,好啱佢
MINO part超有型 突然又好期待佢下一張SOLO
韓場太遲請唔到假
台場撞正我旅行
就係完全係佢既energy
隊長個首我都鍾意
Winner裡只有兩種成員 已經成為偶像999的成員和 以後成為偶像999的成員, 究竟這次上鉤的成員是誰? JTBC #idol room #Winner COMING SOON
正呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞