[INNER CIRCLE] WINNER討論區(14) - IC等左好耐啦!金秦禹SOLO終於黎啦!!!大家行動啦!!

1001 回覆
21 Like 6 Dislike
今次係黑白style 好岩佢地
仲要4個個look都好好睇
我唔係好接受到阿如個頭
我第二眼就覺得好好睇
初初我都麻麻地呢個頭
而家望耐左又覺得唔錯
【回歸D4…WINNER成員們認為的CROSS核心關鍵詞…公開新專輯提示】

從姜昇潤"交匯點"的聲音開始的視頻中金秦禹說"離別的空虛感",推測是在指向主打歌"SOSO"。
SOSO這首歌表達的是離別後和內心席捲而來的心痛和憤怒不同,而裝作很淡然的,不在意的樣子用"SOSO"表現出來。

李昇勳用"閃耀",金秦禹用"光",姜昇潤用"延伸""擴散"這樣的關鍵詞解釋了"CROSS"這張專輯的整體概念。不論是之前預告海報中WINNER向著一束光伸出的手,還是四束光的交匯都是在預告這樣的概念。

這將是WINNER出道後第一次秋日活動,期待要素之一就是和季節很合適的WINNER牌感性。在視頻中李昇勳用"嘗試""選擇",金秦禹用"開始"來說明,可以看出WINNER全新的變身和迎接挑戰的慾望。
宋旻浩用他特有的才氣和感性的語言遊戲逗粉絲們發笑。他用聖誕Claus來回應"CROSS"(相似的發音),表示像禮物一樣的期待感,接著用"夢幻"這樣的單詞又引發了期待。
我都係!
剩係聽完ins story既純音樂都覺得好好聽
唉!香港concert都唔搞,點解要去青島搞簽售。。。
但係我唔想其他人覺得佢哋鍾意賺人仔。。。

睇到CIC啲comment 話winner 真係好鍾意中國
我真心驚俾人話winner奶共。。。

韓團嘅hk con只係限韓令下唯一一個機會俾大陸fans見佢地。講真如果開始解禁,winner hk concert更加少機會搞得成,因為CIC係真心多。到時有大陸con,我哋又唔會想上去。。。

唉,希望係我諗多咗
我覺得香港始終有一定吸引力係度
同埋中國而家咁我唔覺得短期內有得完全解禁
佢哋啲政策五時花六時變
愈限愈多
你永遠唔會知佢哋幾時又發癲ban人
想問melon 係咪又改左冇得用kaokao talk 註冊?一定要用韓國電話
依家一定要韓國認證 係唔可以自己搞架啦 要淘仲要係租AC..
唔想幫襯淘寶有乜計
首OMG又係典型嘅非主打輕快feel
每隻專最鐘意嘅都係呢type好似Hello,Zoo咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞