[我係香港仁] 拜仁球迷討論區 肆拾

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
Yes, 我準備印澳職仔了
心水清嘅巴打
新西蘭仔好似拎左新西蘭足球先生
最强之人已在陣中
你班友仲FF簽到sane
希望無罪釋放啦,如果冇嘅話希望有得緩刑,如果都冇嘅話希望佢地入到去唔會比人恰
不過個po講到未成年人監獄好似好得人驚咁

上面幾位ching出哂醜
唔講恰唔恰,淨係冇哂自由個下已經
有無人有興趣球迷會個團購

420一件 印字加100 金章加60

加埋都係580好抵
估到

扯到行晒射唔出
真係黎拜仁咁爆
光復香港
時代革命!
好彩冇打J
盧卡斯個陣馬體都話fake news
呢次我覺得拜狗係廢事得罪最域先咁講之前高華先道完歉

今次出奇嘅係跟隊記者+兩大報都報左
簽hi到咩垃圾窮撚拜狗

儘管拜仁慕尼黑深夜發文,否認利萊辛尼已同意加盟的報導,《踢球者》再次發文重申辛尼將會轉會。據知情人事透露,辛尼與拜仁將簽下四至五年合約,轉會費超過1億歐羅,同時會打破賣方(曼城)與買方(拜仁)的交易紀錄。而整筆交易涉及的轉會費和薪酬總金額亦會是拜仁史上最高的。

(arthur)

即係點啊
見到有篇分析
兩大報報曬細節,搞到兩邊都嬲,有可能係辛尼老母想推單deal爆比兩大報聽
拜之前已經同曼城道左次歉,好驚少少事搞衰單deal
所以要證清
拖住單deal嘅係想等曼城買完人再deal,咁曼城唔會比人劏(曼城簽嘅應該接近done deal廢事變掛)
今夏拜仁慕尼黑在轉會市場上遲遲沒有動作,不過拜仁的各個青年隊都頻繁引援。據德國足協官網的最新顯示,拜仁慕尼黑青年隊又簽下了一名小將。拜仁已經和些路迪的16歲後衞莫里森(Liam Morrison)簽約三年。

在德國足協官網上,已經顯示莫里森在7月25日與拜仁慕尼黑簽約三年,與拜仁簽約至2022年6月底。不過這筆交易之前拜仁慕尼黑一直沒有官方公佈。

今夏拜仁慕尼黑各個青年隊已經簽下辛格、2名車路士16歲小將Musiala和Arrey-Mbi,史特加的18歲前鋒達亞庫等多名小將。

高華好似都中意用青訓
雲爺爺2.0
幻幻
手足你個名都係幻幻

紐西蘭鍚克仔
lm睇如果呢條友打起到時印度人打飛機多過紐西蘭人
唔洗諗,一定係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞