[我係香港仁] 拜仁球迷討論區 肆拾

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
後備
一句講晒 大家收唔收貨
不了
拜狗要快翼好似係出咗名
係咪高華之前想買果個 6號位?
M子黎埋就勉強啦
個個係愛斯賓奴roca
雖則解約金40m,但d人話唔值望落好似好少但呢d幼幼中過一次聖山之後真係睇定d
Sane唔係傷 應該買到(我估)
屌班高層正仆街+日日比狗屌
肯買返m子回家未

https://youtu.be/0-m-Yqph3RI

何sir 出聲屌9班高層
150m買斷真係憨撚鳩
古同占有乜分別,明明高華都唔要10號位球員,古左翼踢成點係疤有眼睇,占就8號都打到有埋熱誠飛鏟都係40m

一早肯100m轟落sane到就唔會搞到咁
睇見FB page又有人屌鳩高華
又話咩戰術保守乜乜柒柒
屌 高層兩年轉會窗有比過佢想要嘅人咩?
上季就話慳錢唔買人
今季就一路拖拖拖,sane就買唔到
而家就開左季先急急腳買幾件返嚟
球員買返嚟就踢得架?唔洗操唔洗夾熟隊波架?
仲未計你件仆街聖山
今場出少一陣又屌撚晒鬼又話走啦
人地內憂外患,上季再仆街極都叫做攞個雙冠
你班仆街就一味叫人走走走
強如老希,11-12返嚟果季都係攞三亞咋
點解呀?因為高層果季諗住買幾件蛋散就夠用呀
最後老希逼住成日出勝利11人呀
因為唔出勝利11人,你連亞軍個位都去唔到呀屌你老母
關高華撚事咩,佢不嬲話要個硬淨防中同快翼,你高層買咗咩人俾佢

望下後備陣容尋日邊個有能力改變戰局?
想知古著幾號 我估11
斷估唔敢拎7/10
Btw一隊波冇7 10 11都好打極有限
有冇反brazzo黨?
me
On9的極致
認衰搵番占番嚟好過
起碼今日梅嗰位有佢頂
拜狗孤寒係一件事,但係遲遲買唔到sane應該係因爲sane自己1516咗好耐
拖到last-minute然後傷撚埋
等kahn踢佢走

sane點諗係佢既事
但高層見sane猶疑不決係咪應該諗下轉攻邊個球員呢?
如果一早買定人,而家我地見sane傷就無野
但而家拜仁無人,sane好返繼續係曼城有得打,咁就係拜仁抵撚死了
唔理有無古天啦
占士舊錢抵到爛,點都應該買
預言成功
但係高華要推自己套433逼害梅拿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞