[我係香港仁] 拜仁球迷討論區 肆拾

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
真係要買sane先搞得掂
人地仲有Brandt 同 Hazard 未出
真係似打fifa求其一個O傳中咁
早知應該full team打熱拎audi杯

相信呢場係高華暗黑兵法黎

等兩老睇到我地同多嘅差距有幾大
高華又計劃通
其實我真係覺得高華今場唔差
大家準備好錢ALLIN多仔冠軍未
起碼見到唔係戰術問題
牙提今場廢到
呢場問題真係thiago
(睇到佢個樣都好怪責自己

佢交失波比對面打反擊真係好嚴重

雖然一黎無gnabry 右路muller已經廢左

但係出保定對多蒙特個快速反擊真係唔撚掂

進攻已經唔錯,我覺得係唔夠運

如果高華半場換落thiago出kimmich踢6號位應該都仲有機會

不過無可否認真係睇到多蒙特係好勁

我地一定要買人唔係下年準備皆空
佢個樣已經好頹

班隊友唔屌佢都算係咁

不過呢個不嬲都係thiago嘅缺點

呢幾年踢大賽佢真係會特別多失誤,平時明明就好冷靜,不過心態問題唔係話改就改到
BOATENG OUT

被串
路明尼加呢?又話今個夏天係最輕鬆夏天嘅?
消失的牙梅
今年all in多冠軍好過

Leroy Sane has travelled with the Man City squad for tomorrow's Community Shield clash with Liverpool

哈哈哈
先幾個帖一早講左Thiago問題.................冇人肯聽得入耳
但係位置問題>人問題囉
大賽踢得唔好係真
咪一直講資源錯配哂

就算你搵番Lahm出黎打防中都係唔得, Thiago我係知, 但依家拜仁係要防中, 同埋高質前鋒

簽唔到Jovic丫拿~~~
簽唔到防中丫拿~~~

其實有冇想過可以推kimmich打防中
買返個頂尖右閘(唔好用pavard)
Kimmich防守點都好過thiago 又識派牌
如果係

Coman Lewandowski Gnabry
Goretzka
Alaba Thiago
Hernandez Süle Boateng Kimmich
Neuer

咁排?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞