Powerbeats Pro - 真無線耳機討論區 (5)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
powerbeats pro 有冇apple care?
二千貨仔,壞咗咪換咯 都係預佢玩2年
岩岩買左 隔音好廢 係咪粒膠太大?
我都試過
係自己放唔好
你放入去嗰陣壓一壓佢
同埋放埋去叉電嗰陣,燈會閃一閃
你留意吓
我小心放就無事了,本身以為壞
我係見到電池果度 隻L叉緊但隻R無叉緊 我先發現
我仲以為磁石吸左埋去就係叉緊
壓一壓佢會好啲
再唔係可以睇tools到
兩隻都叉緊係無分左右咁顯示有叉緊
如果一隻無叉係會分開咗
淘寶買,唔錯
LM
呢隻ok,搵唔到有冇連結?
【苹果Power beatsPro蓝牙耳机硅胶软保护套卡通牛奶妹芝麻街英文潮】https://m.tb.cn/h.e8Pw8Iz?sm=0cf9c6 点击链接,再选择浏览器咑閞;或椱ァ製这段描述₳nql6YRzkq08₳后到👉◇綯℡寳👈
岩岩係studio a買左 耳掛好唔慣 有無人想用xm3同我換
thx!我本身都用緊個淨色,如果出beats logo就買多個用。
忍唔住買埋sony玩,用左兩日

Connection : pdp 贏九條街,wf 試過兩次斷線,可以接受,但聽電話唔夠順。開wf 個app 超慢。另外,如果用wf WhatsApp voice msg, 反應都好慢,pdp就無呢個問題。

隔音 : Sony 贏曬,真係好正,開50%已經夠曬大聲唔駛同外來聲鬥大聲,但控制noice cancelling 有啲麻煩。

音色: 不相伯仲,但我覺得sony好少少。

舒適 : Sony 帶得耐有少少耳仔痛,pdp舒服啲,兩隻都唔易甩。

叉電盒 : pdp成日因爲接觸不良是但一邊叉唔到電,Sony 就無問題,同埋細好多。用iPhone 嘅pdp會方便啲可以用一條線叉電話同電盒。
pdp可唔可以同時connect兩部電話?
一部iphone一部android

上個月想搵無貨,今日咁岩見到有就即買了

手機: S10+
有既True wireless :
Airpods 2,
powerbeats pro ,
Monsters & dynamic MW07

個人覺得PBP 比Airpods 帶得有安全感加埋呢排成日發夢,呢隻野明顯地唔會驚佢跌
聲 我覺得同Airpods比其實差唔多,只不過佢有隔音(其實隔音都係一般,只不過同Airpods比梗係差好遠). 論音質無得同MW07比.

傾電話,操作方便程度 係十分之正
有冇人試過拎左出黎之後戴上耳都CONNECT唔到?
除低再戴都唔得 要擺番落盒再拎出黎先得
雖然呢個情況唔密(3-4日就會發生1次) 但發生果陣真係好煩
啲人話好唔舒服,真?
戴慣左其實冇乜野
買咗兩個禮拜
個耳掛對我嚟講始終太難搞
如果$1600放有冇巴打肯收
有無TG
去士多試佐, 個隔音真係差到接受唔到。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞