Powerbeats Pro - 真無線耳機討論區 (5)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
呢個真係唔知
係 ... 無論有乜問題都只能返 
我都係喺 Studio A 買
其實比錢前佢都會同你講清楚 ... 問你 O 唔 OK 先至比錢
【【新品上市】POWERBEATS PRO完全无线高性能耳机 6期免息】https://m.tb.cn/h.e90Q6RA?sm=506b1d 点击链接,再选择浏览器咑閞;或椱ァ製这段描述¢l2t9Y9zefjg¢后到👉◇綯℡寳👈

加錢有廷長保養,好似好正咁
香港帶得保?
點解要係淘寶買
官方beats ,是正版嗎?
你係真心膠定點
要買香港行貨先有香港代理保
你買大陸貨咪返大陸保
以我beatsX經驗
壞咗係送去Singapore
之後再速遞返去你屋企
唔似會整
咁麻煩 咁好似係apple買好啲 有咩事都可以即換
有冇邊款耳塞冇咁易離開個耳窿?
戴緊原裝,戚下眉都會離耳窿,
D Bass即刻輕咗
巴打油耳?
係,買咗兩個星期都係用緊原裝
Comply Sport Pro SmartCore
岩岩買左 $158 3對
有機會耳膠Size唔啱或者戴得唔好,轉得唔夠高,試下換原裝L Size,再唔係較個耳勾圈細少少
已是L Size,
耳勾圈有得較?
感謝
你知唔知咩叫聽診效應㗎大佬
Powerbeats pro線都無條喎
試帶左個fd個對
點解飛歌/甩開一邊再帶返/聽完一首歌去下一首歌會自動幫我細聲左
係咪有啲咩要set㗎
咁搞法原本想買都有啲卻步
Type e 透明同透紅有咩分別?
今日散買左一對
兩色係各一
我估係方便分左右
其他無分別

因為1 pack 3對係兩色各3
所以應該喺使用上無分別
我發覺我呢幾日開始用pbp
都要重新連接....
成日都話not your pbp....
有時又唔知佢連左去邊

利申:iPhone X + iPad pro + 舊the new pad + Apple watch
一個月用後感
同時入wf1000xm3同pbp
結果放走wf1000xm3
好多巴打話wf1000xm3隔音同音質較好,我同意
但斷線斷得越來越多
pbp好蝦人戴,但戴好左其實做倒基本隔音
同穩定到有線咁,用落爽過其他牌子
建議多花時間調整個耳掛,搞掂左爭好遠
求教點為之搞得好個耳掛?
我自已就扭少少試下戴,再扭少少又試下咁
扭出扭入咁試,會有個位會貼耳d
Price.com依家行15xx
有無人買過
我兩款都好少斷線

當然pbp再穩定d

平身帶sony

跑步就用pbp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞