Powerbeats Pro - 真無線耳機討論區 (5)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
打電話音量點啊
New vision $1800
有冇巴打知保養會唔會好麻煩

象牙白 漂白白色
symbio 耳膠都ok
其實final 系列耳膠本身有加bass
耳機唔夠貼都會少bass 薄聲

利申:耳機撚
會 叫你返apple store整
我用緊Final LL size耳膠唔算厚,唔係咁貼耳,有冇其他牌子推介?
用手壓一下 好聲D嘅話 一係角度唔啱
一係size唔啱

不過呢隻野唔夠我的耳機貼自己耳型

final都唔啱 試下AET06 雙節膠?

不過我唔清楚放唔放到入盒
原裝都有雙節膠喎?
雙節膠太細,原裝L size Final LL Size都係太細,有冇XL Size既耳膠
屌 好靚 不過一個月前買左黑色
我覺得實物鮮色啲
冇上面巴打post咁鮮色
但一定無呢張相咁midnight blue
白色有啲偏黃,比較似官方圖
有無人覺得佢pause/ play 個邊detect有d敏感
定係佢除左個b個制個到重有位可以pause
點解?

有冇人覺得藍色有時望落似墨綠色
我覺得呢隻藍靚過相
Sor 原來佢有ear detection 自己on9 打攪曬

最好遮哂紅圈嘅位置 呢隻唔似普通嘅入耳式
導管唔夠長(耳掛頂住晒啲位)我平時用M size
powerbeats pro 我一用返原裝嘅L Size
bass即刻多返好多(正常夠貼先會有bass量)
個模型都幾似我隻耳仔 不過冇彈性放唔到入去
BeatsX開5格
呢隻真係要開夠一半先得
最少一半多1-2格,除非搭的士

AET 06 AET 07 M Symbio W ;M size 明顯唔夠大
Final L Size
Ice lab L size
Comply M size

我覺得原裝比較平均
Final bass明顯punching好多
Ice lab 平均少少但太過硬身 唔夠貼
Comply bass轟轟隆隆 啲高音吸收晒

beats啲耳機 咁鬼多年都係bass偏多
今天正常返少少

不過用嚟跑步無乜所謂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞