Powerbeats Pro - 真無線耳機討論區 (5)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
真係幾難帶下
同埋都唔係想像中咁大舊
岩岩買左, 有D問題想問
原裝個耳膠size係咪直接對應到其他牌子既耳膠size?
(即係原裝中碼對返其他牌子既中碼)
有冇D隔音好少少既耳膠/耳棉推介?
有冇人推介好過原裝既雙節膠
難咩,用左一陣就慣左,手指公同食指渣住機身,中指tick 起小小個扣,之後順勢套入去
戴左一兩次識了
傾電話真係要較單邊先傾到
兩邊唔多掂
唔係特登唱反調,但運動耳機唔係正正就唔可以完全隔音咩,而加有時係街跑步/單車都要除單邊
咩運動完全隔都好危險,就算做gym...
買左final audio e type 大碼白色
有冇中碼想換大碼試下?
藍色已入手,天才話關hdr影就唔會咁鮮色
實物係ok
我有對黑色全新大碼未開
中碼先岩
換唔換一對試下?
whatsapp錄音真係一時時聽到一時聽唔到
某啲光線底下睇先係圖隻色

唔擺入盒就唔7
無咁光咖....
都唔算話好靚
咁黑色悶、白色易變色,綠色毒....
唯有藍色
其實係apple買有問題係可即換?其他sunion個啲就無得換要寄去整?
訂左藍 到時睇實物好撚柒的話 有冇得轉色
買時得返藍 黑 白
本來對綠色有興趣...不過銅鑼灣無 無得比較
買咗藍。比想像中好 同圖差不多

今日岩岩加入大家庭,用過AirPod 1,2 shure 215, 535, galaxy bud. 分享下用後感

音質就唔好同大線比,但都不過不失,如果由airpod 轉過黎會覺得base重左,雖然隔音都係差不過對比airpod已經好好多

通話質素其本上一樣,偷換同條女講電話都唔覺有分別。無遇到上面有人講錄音既問題。好彩

咁再講下我點解換,原因就一定唔係音質架啦,係因為我帶airpod既時候可能耳型問題,感覺就甩就甩咁,雖然帶左兩年只跌過一兩次,但成日個心就就住唔過癮!同埋成日覺得就跌要用口扶一扶,見到帶啲人岩耳型帶得好實好提子!

我就帶眼鏡既粗柜個啲,比起shure個啲帶線掛耳用pbp唔覺得頂住,帶足5個鐘都唔覺痛幾舒服,仲用緊原廠膠。當然如果帶得穩airpod一定最舒服,可惜我唔得。

重點:頭先微微雨落街跑左陣,爽到暈
同廣告一樣,如果fing得甩當你win
跑步戴真係幾爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞