痴撚線!!連登仔追擊班中介撚俾人搞到上門淋黑油!

1001 回覆
1090 Like 5 Dislike
我地胡師傅都睇唔過眼 洗唔洗整隊大隻佬 發夢幫你監生打死班仆街 發夢中出哂佢地啲老婆

真係胡師傅?
由高登睇到你黎連登
我地胡師傅都睇唔過眼 洗唔洗整隊大隻佬 發夢幫你監生打死班仆街 發夢中出哂佢地啲老婆

真係胡師傅?

假嫁啦下話
Wucfu舉下鐵又一日

呢鋪集結連登仔嘅力量
蔣兄門口做直播,齊齊留意可疑人物
整傳單講哂d衰野
打下電話提下d黑狗屙夜尿
做一個誠實嘅市民打去食環投訴違規同不潔嘅食肆
同埋上d食評網打個事實出黎俾其他人知
捐少少錢支持蔣兄

屌你老母中介狗,你搞鳩一個連登仔就同所有連登仔開戰

無錯
呢個唔推唔得!!
同埋報警都冇乜用, 推上報紙雜誌
Pish
你直播 佢地都會知 講真唔太建議
你直播 佢地都會知 講真唔太建議

Agger, 捉到你出入時間仲危險。
屌你老母中介狗
Push
推到佢地仆街
蔣公
呢鋪集結連登仔嘅力量
蔣兄門口做直播,齊齊留意可疑人物
整傳單講哂d衰野
打下電話提下d黑狗屙夜尿
做一個誠實嘅市民打去食環投訴違規同不潔嘅食肆
同埋上d食評網打個事實出黎俾其他人知
捐少少錢支持蔣兄

屌你老母中介狗,你搞鳩一個連登仔就同所有連登仔開戰

1823 app真係好好用!投訴好方便!
https://lihkg.com/thread/70764/page/2?ref=ios

大家快d download

提提大家

章:228
條:20
標題:《簡易程序治罪條例》
條文標題:與電話、訊息或電報有關的罪行
版本日期:30/06/1997

任何人有以下行為,可處罰款$1000及監禁2個月─
(a)使用電報、電話、無線電報或無線電話傳送任何極為令人厭惡的訊息,或任何不雅、淫褻或威脅性質的訊息;或
(b)使用上述方法傳送任何其明知是虛假的訊息,旨在對他人造成煩擾或不便,或旨在令他人產生不必要的憂慮;或
(c)無合理因由及旨在達致任何上述目的而不斷打電話

大家合力啦
統籌反擊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞