痴撚線!!連登仔追擊班中介撚俾人搞到上門淋黑油!

1001 回覆
1090 Like 5 Dislike
等我叫一大堆同鄕去食下先 將佢塑造成新一代南亞人蒲點

係先好喎

會叫 不過都要佢地肯去食先得

伏9人,你想佢地肚痛?

集體食物中毒
巴打加油唔好放棄
巴打你狙擊咗一段時間,夠唔夠證據指證佢地班仆街中介佬?

係先好喎

會叫 不過都要佢地肯去食先得

伏9人,你想佢地肚痛?

集體食物中毒

sorry,冇追開post,點解將巴會比人起到底

早洩
正皮加持,巴打頂住啊!
lm

依然小客

需唔需要南亞人 旺一旺佢

求召集巴絲印單張,設計單張同派單張

早洩

Detail ,走到黎連登都關條仆街事??

早洩

賣會員個人資料
打倒騙子
睇住menu,一人揀佢一樣覺得勁垃圾既星,之後去任何咩開餐飛卜果d網自由發揮
呢度應該夠人和返50個好味

早洩

賣會員個人資料

又黎料,冇人到痴左線??
佢係直接賣比班中介?點發現?

早洩

賣會員個人資料

又黎料,冇人到痴左線??
佢係直接賣比班中介?點發現?

係一直都有 純粹大家合理推斷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞