痴撚線!!連登仔追擊班中介撚俾人搞到上門淋黑油!

1001 回覆
1090 Like 5 Dislike
我知你班垃圾mon緊post
依加已經唔係中正同你之間既事
你越搞中正 連登仔就會一直狙擊你
你地呃埋咁多陰質錢 比機會做返正行 又用呢d垃圾手段
屌哂你地
有冇野幫到手

大家可以致電59846461,此人是恐嚇我的人

佢好似熄左電話,垃圾夠疆淋人油唔夠疆聽電話
另外,大家可以致電59846461,此人是恐嚇我的人

電話正在使用中,咁快群情洶湧!

等我幫佢交友先

直接佢公司鋪頭實際啲,唔好幫人地地址叫外賣/登記其他野。

幫佢叫 香蕉汁
實行狗咬狗
巴打如果係門口裝個 cctv 影住
有咩事都可以有個記錄 咁有無用?

有,但黑左

怕佢地有一日搞黑個cam之後引你出去門口咋

針孔再博wireless做直播?
幫置頂
叫左隔離post做緊警察既巴打(應該唔係黑警)過黎留意下
有冇野幫到手

lm
多行不義必自斃

屌你夠
巴打小心,彭廢老仲要等各位一同殲滅
有冇野幫到手

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞