痴撚線!!連登仔追擊班中介撚俾人搞到上門淋黑油!

1001 回覆
1090 Like 5 Dislike
求召集巴絲印單張,設計單張同放單張入大厦信箱
目標入到100000張先

中正大人,有無係其他forum 開post,等多d人知班垃圾既事績,如無不如搵唔到既巴打宣揚開去

大厦派單張

單張印唔係問題,問題係邊個派,我建議從whatsapp, wechat group道 傳開去

要組織team人

我唔太睇好,好多毒撚貪生怕死,你話不如放入人地信箱仲好

咁放入人地信箱

每個區既,住私樓住公屋自發性放d單張入自己果棟大廈既信箱,咁樣人做少少就可以有鋪天蓋地既效果
人地angelababy, 民賤聯女神都咁比人追擊啦, d人睇完咪又係得啖笑
其實就算有人日日追擊呢班友, 連登仔都睇完都冇反應
呢班友咁做真係on9無極限
宜家肯定多人關注喇, 恭喜晒!!!

豬一樣的隊友
另外,希望希熱心人士組織資料,放係whatsapp group ,wechat 朋友圈之類既地方,幫佢地賣廣告
有咩要幫手就開聲,死老千人人得而誅之!
既然有資料係時候報驚ko佢地
中正大人,有無係其他forum 開post,等多d人知班垃圾既事績,如無不如搵唔到既巴打宣揚開去

大厦派單張

單張印唔係問題,問題係邊個派,我建議從whatsapp, wechat group道 傳開去

要組織team人

我唔太睇好,好多毒撚貪生怕死,你話不如放入人地信箱仲好

咁放入人地信箱

每個區既,住私樓住公屋自發性放d單張入自己果棟大廈既信箱,咁樣人做少少就可以有鋪天蓋地既效果

最好效果
人地angelababy, 民賤聯女神都咁比人追擊啦, d人睇完咪又係得啖笑
其實就算有人日日追擊呢班友, 連登仔都睇完都冇反應
呢班友咁做真係on9無極限
宜家肯定多人關注喇, 恭喜晒!!!

豬一樣的隊友

你講得無錯,但前者班友人地追擊佢唔會令佢有金錢上既捐失同埋身敗名裂,而後者呢幾個就唔同,佢地仲要靠生意搵錢,而家幫佢揚左開去,佢唔做生意,就算工都無人請佢,成效唔一樣的。
其實飲食業好多裝修都唔岩圖側,專登加位,唔夠路做走火通道 仲有好多野報

沙井亂鳩咁駁
呢啲唔知報畀咩人知呢
果個叫嚇你既古惑仔知唔知邊間公司嘅,再係甘串玩撚到佢係呢行消失
連登仔比d火
支持入信箱
加油
大家唔好係道吹完水就算,等其他人做野。香港已經無警察,你今日選擇唔幫手,到他朝你有事既時候,就無人可以幫你。

我地雖然係中國人,但我唔同支那人,公義靠我地自己去彰顯 屌你老母垃圾正生仔,等落地獄啦你地
今早59846461熱線一定重開

Android 手機 play store 有auto call既軟件下載,打133俾佢既爸打可以down黎用,節省自己既時間
小心呀 巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞