痴撚線!!連登仔追擊班中介撚俾人搞到上門淋黑油!

1001 回覆
1090 Like 5 Dislike
不推不是人
樓主我就無錢幫你嘅,但你要議員 contract 我有 要記者我都有

Hi 中介佬你好呀,你地都係收個皮好過啦
中正大人,有無係其他forum 開post,等多d人知班垃圾既事績,如無不如搵唔到既巴打宣揚開去
費倫30分鐘7c
90分??

快啲比oder啦

整poster la 中英對照

A4 會印雙面
費倫30分鐘7c
90分??

連登仔唔好恰
中正大人,有無係其他forum 開post,等多d人知班垃圾既事績,如無不如搵唔到既巴打宣揚開去

大厦派單張
要唔要捐錢俾你長期對抗?印單張,裝cam,樣樣都要錢,等我地反買起班垃圾仆街

如果ok的話,當然最好

有無辦可以公開籌款而又唔會俾人起到你底,唔想你有事,我地甘多人,一人幾百都不得了,總之大家有錢出錢,有力出力。香港雖然無警察,但公義必須彰顯
Hi 黑社會 寧得罪拉登
要唔要捐錢俾你長期對抗?印單張,裝cam,樣樣都要錢,等我地反買起班垃圾仆街

如果ok的話,當然最好

有無辦可以公開籌款而又唔會俾人起到你底,唔想你有事,我地甘多人,一人幾百都不得了,總之大家有錢出錢,有力出力。香港雖然無警察,但公義必須彰顯

求平A4紙

大厦派單張

單張印唔係問題,問題係邊個派,我建議從whatsapp, wechat group道 傳開去
不推不是人
咪俾錢中介

大厦派單張

單張印唔係問題,問題係邊個派,我建議從whatsapp, wechat group道 傳開去

要組織team人

大厦派單張

要組織team人

我唔太睇好,好多毒撚貪生怕死,你話不如放入人地信箱仲好
中介狗,我屌哂你地老母,我真係唔明點解你地老母會生你班畸形出黎?你地老母玩人獸交啊?有獸性冇人性?
屌你老母,洗白會淋鳩人地黑油?
做撚左壞事,一句洗白當無數?
咁葉繼歡講句對唔住都可以出返黎啦

個天遲早收你地皮

大厦派單張

要組織team人

我唔太睇好,好多毒撚貪生怕死,你話不如放入人地信箱仲好

咁放入人地信箱
大家小心班垃圾唔開鋪,你地打去食環變左白撞,反將你地一軍。有無果頭既爸打,可以幫手留意下佢地d鋪頭。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞