[自制Android] 港人話電視 - nowTV / icable免費台

1001 回覆
344 Like 9 Dislike
新增影片來源
深色底黑字兼上移咗
WebOS TV可以copy m3u8條link
開瀏覽器輸入
https://www.hlstester.com/embed/?url=xxxx.m3u8
就可以睇到

如LG可以用LG TV Plus app
Android
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lge.app1
但now 同cable 唔係m3u8 咁簡單
now同cable用完put method有return條link
我自己加咗copy功能
原作者今日好似都update咗加入copy link功能
咁我明啦
想問一下, 呢個APP 會唔會睇睇下有線或者NOW 時出廣告, hang 左係度?
thanks 巴打,我打算放落android tv 度
lm
fire tv 4k, 小米盒子s

自定片源,切換介面remote按唔到,要用mouse
去右邊
跟住下下下到最底
巴打, 想問下你呢個版本同TVHK原版有咩唔同?

我見原版已經支援Android TV

如果我係For Android TV用(唔洗畫中畫), 咁我裝原版係咪已經足夠?
我個版本加左Android TV 8.0 既Channel

Channel 即係
係HOME已經見到D台,唔洗入APP

Channel 功能係Android TV 8.0以上先有
唔係好明 咩叫Android TV 8.0嘅Channel?

即係Android TV用8.0以上嘅版本就要用你呢個先睇到?
哦 明白
唔該晒巴打解釋
新增影片來源有咩用
有人自己有D STREAM LINK可自己加
V11 版本發佈

-加入設定頁
-內置檢查更新及下載更新APK功能
-可自選播放器如MxPlayer
-手機版面主頁可直向/横向

有問題請講低咩機款﹐Android版本﹐App版本
啱啱求其喺網上搵咗啲直播都ok
有冇人有啲免費嘅直播源分享下 i mean免費台
試左咩分享下
search m3u8一大堆,求其拎左個試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞