[自制Android] 港人話電視 - nowTV / icable免費台

1001 回覆
344 Like 9 Dislike
V29 以上全部都唔得
FB V28 條 link 又已經 download 唔到
開發者係咪唔會修復

9月8日 下午2點
香港人權及民主法案
美國領使館
不見不散

先CAST 其他台(第一次CAST會FAIL)
手機返回主頁
再入i-cable台

成功裝置:Sony 43X8000D
雙開開唔到
上面想睇新聞下面想睇連登
可唔可以搞搞佢
PIP啦
轉其他台都得,係得有線台唔得
用 chromecast casting 咩牌子型號電視有咩關係
我指係用SONY 電視內置收CAST,我無CHROMECAST 試唔到
依個app真係好好用!感謝巴打!!

我有一個小小建議,如果行android tv,可以加設自訂一鍵選台嗎?因為由Now新聞轉去i cable或其他台,要㩒方向鍵太多次,家中長者用不太方便
個app好好,支持

可唔可以揀唔要now 630?
因為唔睇體育
chromecast唔得,都係冇野睇
感覺會好多BUGS既V35,各位慎用

-加入Facebook直播(有開台先見到)

-搖控支援 0-9 及紅綠黃藍按鈕轉台 (Sony電話既0-9會轉返數碼電視,無方法解決)

-Cast有線用返原始LINK,成日話CAST唔到有線既人請試試,海外既朋友唔知有冇影響??海外朋友可留言下V35睇到有線嗎?

-自願睇廣告可能大家太頻密,呢3日已經變左0收入(Invalid Click?),所以加入10分鐘先睇一次既限制。設定加左Payme捐款支持
正呀
支持 有payme 易好多
咁我肯等v36或以後版本
有無其他link
FB唔知點解download唔到

係chrome無反應 篤咗落去無down到

Fb live正

改左名叫香港好電視?
我用緊FireTV,唔知點解淨係得有線直播台會縮細咗,又細又朦,其他台都唔會咁
香港好電視係呢個post

https://lih.kg/1376442
......一樣架麻?
有d 唔同
呢2日開始有線睇唔到?
v33, sony 43x8000d, 已重新開機
岩岩update完v35,都黑畫面睇唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞