點睇marvel十四套都無oscar而dc用三套就搞掂?

278 回覆
31 Like 25 Dislike
其實the dark knight同batman begins 9個oscar提名, 兩個獎已經冇野好嘈 仲要拍商業大片拍到cinematography都提名兩次
FOX Deadpool兩個金球獎提名又係嬴成條街
反而成日俾人吹奏拍既超級英雄戲幾高質幾高質既迪士尼 結果屎都冇粒

SONY都有OSCAR

食屎啦!證明oscar迫害mcu炸

#oscarsodc
成地玻璃
成地玻璃

而家轉推其他POST
食屎啦 dc拍埋d咁嘅戲俾人睇
超人都算 係最尾打爛晒個城市on99
超人對batman直頭當觀眾on9
然後ss成套戲淨係賣margot robbie個body

講多少少bvs有幾on9先走得唔得啊

淨係batman憎9superman個reason已經夠9啦
之後又無啦啦好番 根本夾硬要佢地對打😂

淨係batman憎9superman個reason已經夠9啦

真係膠都費事,重睇完先再入嚟討論過啦

真係膠都費事,重睇完先再入嚟討論過啦

世界大戰
點睇bvs勇奪金草莓幾個大獎?係咪抽作架咋
點睇bvs勇奪金草莓幾個大獎?係咪炒作架咋

仲有raspberry唔係草莓
Push

今屆m狗們要努力推
彌補m記oscar食白果之不忿

今屆m狗們要努力推

今屆m狗們要努力推

啱啱醒起
會唔會其實係會計師連vfx個獎都搞錯埋?
奇撚怪大夫勁過inception 10倍,應該實至明歸架嘛
傻dc拎埋d垃圾 豬肉獎 有鳩用咩
乜撚服務設計

不過好撚過marvel連垃圾獎都拎唔到
乜撚服務設計

呢個Post激到新生趣高登開POST Call馬話要反攻連登
一陣班大軍攻到黎,吊起曬你地黎地批鬥,影視台高掛MCU萬歲紅旗
沒有MCU就沒有英雄片
爹親娘親不及MCU親
沒有MCU就沒有英雄片
乜撚服務設計

呢個Post激到新生趣高登開POST Call馬話要反攻連登
一陣班大軍攻到黎,吊起曬你地黎地批鬥,影視台高掛MCU萬歲紅旗
沒有MCU就沒有英雄片
爹親娘親不及MCU親
沒有MCU就沒有英雄片

連登影視台自古以來是高登影視台不可分割一部分,於MCU領導下共同步向繁榮
開心得你地
開心得你地

coulson呢個名好熟口面

係咪果個比mcu遺棄,
之後用all connected呃飯食,垃圾都冇朋友果套電視劇既男主角?
開心得你地

coulson呢個名好熟口面

係咪果個比mcu遺棄,
之後用all connected呃飯食,垃圾都冇朋友果套電視劇既男主角?

睇你地班友圍內咁熱衷推dc踩漫威都幾有趣 有種講唔出趣緻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞