點睇marvel十四套都無oscar而dc用三套就搞掂?

278 回覆
31 Like 25 Dislike
講真套civil war大大話睇咗五丶六,真心除左視覺效果之外有邊樣好過bvs。
明明civil war最重要係ca im 企係英雄法兩邊爭鬥,點撚知bucky一出就提都冇提過。
Bvs至少由頭到尾跟著條主線行 每個角色嘅目的同諗法亦都非常清晰。
最重要係令人出戲院果下有種想睇落去嘅感覺。

利申 漫畫撚 兩邊都有睇

好老實講CW我覺得最多叫唔差 對面CA2真係差兩個lv
但bvs要屌到咁 下面e張圖又係乜呢??

其他我唔講住 視覺效果
M記賺幾多千萬億話 爛蕃茄幾多十萬分話??
比E D野人睇?果班M粉都仲可以對佢打得落j??
DC狗打完飛機睇埋呢條link

Golden Raspberry 邊個拎the worst screenplay?

http://www.razzies.com

用個玩野獎同oscar比?

證明下點解係玩野?
真係荷里活電影人同影評人搞
搞左37屆, 入面既戲大多都真係真心爛

自己google 下幾難?睇下有幾多人同一屆拎曬gr同oscar先?
DC狗打完飛機睇埋呢條link

Golden Raspberry 邊個拎the worst screenplay?

http://www.razzies.com

用個玩野獎同oscar比?

證明下點解係玩野?
真係荷里活電影人同影評人搞
搞左37屆, 入面既戲大多都真係真心爛

自己google 下幾難?睇下有幾多人同一屆拎曬gr同oscar先?

金梅獎 最爛剪接都話呀 最爛劇本?
先唔計一年有幾多爛片出
唔係uc版 我就真係唔明有乜野係睇唔明
成件事一個陰謀 因為講得唔夠直白所以爛?
你可以話人物塑造係唔夠 可以你話感受唔深
但劇本爛?? 根本大把電影可以拎啦

Btw BVS最on9個問題係batman同superman 一句Martha就大和解果度

但呢個只係戲院版cut得差

睇ultimate cut就即刻成件事合理好多

Martha 個位只要諗深一層,其實唔使uc version都好合理。
不過實有人駁我話睇套英雄片,都要諗到咁深不如唔好睇。
咁你係要用睇m記片嘅心態睇,我都吹你唔脹嘅。

都係嘅
Bruce發夢 夢到個墳墓流血已經講到好明

Martha 位之所以'on9'係炒作,成件事有睇戲都知唔係同名變fd,係邊班人炒作唔洗講。上果時討論post越多人睇越發現唔係果回事嘗試解釋,就話你寫論文。
就好似夾硬吹ant man 好笑過deadpool 都係咁

好開心見到有人為依幕平反
依幕唯一要批評既係fd得太快 工場救老母果度話係佢個friend我都覺得膠
但講martha然後停左殺佢依個念頭係好好
錯在拗得兩句
其實蝙蝠俠係同緊自己講
超立方對依幕解釋得好好 可以睇下
btw 預左有人話過份解讀

Btw救老母果度啲動作真係滿分

睇左超過十次
youtube有慢鏡分析入面d動作
J到有白帶

我都有睇果條片

呢套啲打鬥真係一洗TDKR污名

兩次同bane打果啲動作真係
關你撚事
想問聲v剎係咪又係唔當係dc

差果d先係。

V煞唔係vertigo架咩
笑到gap gap聲
The damage tattoo is now an oscar winner

Martha 個位只要諗深一層,其實唔使uc version都好合理。

都係嘅

Martha 位之所以'on9'係炒作,成件事有睇戲都知唔係同名變fd,係邊班人炒作唔洗講。上果時討論post越多人睇越發現唔係果回事嘗試解釋,就話你寫論文。

依幕唯一要批評既係fd得太快 工場救老母果度話係佢個friend我都覺得膠
錯在拗得兩句
其實蝙蝠俠係同緊自己講

睇左超過十次
J到有白帶

我都有睇果條片

一套BVS就令我覺得最愛電影蝙蝠俠係ben affleck
夠聰明夠好打夠殘酷
其實the dark knight同batman begins 9個oscar提名, 兩個獎已經冇野好嘈 仲要拍商業大片拍到cinematography都提名兩次
FOX Deadpool兩個金球獎提名又係嬴成條街
反而成日俾人吹奏拍既超級英雄戲幾高質幾高質既迪士尼 結果屎都冇粒

都係嘅

錯在拗得兩句
其實蝙蝠俠係同緊自己講

睇左超過十次
J到有白帶

我都有睇果條片

夠聰明夠好打夠殘酷

但又俾人屌最後果場食花生
其實the dark knight同batman begins 9個oscar提名, 兩個獎已經冇野好嘈 仲要拍商業大片拍到cinematography都提名兩次
反而成日俾人吹奏拍既超級英雄戲幾高質幾高質既迪士尼 結果屎都冇粒

SONY都有OSCAR

錯在拗得兩句
其實蝙蝠俠係同緊自己講

睇左超過十次
J到有白帶

我都有睇果條片

夠聰明夠好打夠殘酷

我反而想問佢唔係有射過粒氪氣彈同引走doomsday咩
有時唔係要走出嚟斷幾條骨先叫有做過嘢嘅
我比較想知其實啲人點睇
中國電影一年出咁多套但係冇Oscar

但係明明中超費到喊就有Oscar
純派膠

錯在拗得兩句
其實蝙蝠俠係同緊自己講

睇左超過十次
J到有白帶

我都有睇果條片

夠聰明夠好打夠殘酷

錯在拗得兩句
其實蝙蝠俠係同緊自己講

睇左超過十次
J到有白帶

我都有睇果條片

夠聰明夠好打夠殘酷

Batman再勁,肉身都只係人類
佢衝出去同外星怪物打,唔夠半秒就變肉醬
講真套civil war大大話睇咗五丶六,真心除左視覺效果之外有邊樣好過bvs。
明明civil war最重要係ca im 企係英雄法兩邊爭鬥,點撚知bucky一出就提都冇提過。
Bvs至少由頭到尾跟著條主線行 每個角色嘅目的同諗法亦都非常清晰。

其他我唔講住 視覺效果

想知幅圖有咩問題
食屎啦 dc拍埋d咁嘅戲俾人睇
超人都算 係最尾打爛晒個城市on99
超人對batman直頭當觀眾on9
然後ss成套戲淨係賣margot robbie個body

其他我唔講住 視覺效果

想知幅圖有咩問題

你對比番im1 2 復1入面im嘅甲同e張圖有咩唔同
就咁睇cw入面好平滑 冇金屬感 d光位錯曬
若果真係im迷見到e一下就屌左出黎
食屎啦 dc拍埋d咁嘅戲俾人睇
超人都算 係最尾打爛晒個城市on99
超人對batman直頭當觀眾on9
然後ss成套戲淨係賣margot robbie個body

講多少少bvs有幾on9先走得唔得啊

SONY都有OSCAR

食屎啦!證明oscar迫害mcu炸

SONY都有OSCAR

食屎啦!證明oscar迫害mcu炸

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞