點睇marvel十四套都無oscar而dc用三套就搞掂?

278 回覆
31 Like 25 Dislike
邊個搵得錢多?

等於你條毒男無女屌用填色比賽奬來打J

眼裡只有錢?

唔睇錢睇咩

我話佢遠視啫,你唔使提議督盲人哋對眼ga bor
以後dc戲輸票房/口碑/評分唔緊要
dc撚:我地有oscar 吹咩

Yes,呢個真係無敵。

係囉 咁無敵 以後拍多d爛片都唔怕啦
掉轉marvel有獎,班狗咪又係打丁
而家對家有獎就用其他野攻擊
再唔係就踩個獎

同支那人冇分別
DC狗打完飛機睇埋呢條link

Golden Raspberry 邊個拎the worst screenplay?

http://www.razzies.com
因為marvel拍啲片出黎跟本為票房,佢唔旨在亦都無諗過會攞到Oscar la

同樣係用錢做理據,呢位巴打明顯高質好多

Golden Raspberry 邊個拎the worst screenplay?

用個玩野獎同oscar比?

用個玩野獎同oscar比?

證明下點解係玩野?
真係荷里活電影人同影評人搞
搞左37屆, 入面既戲大多都真係真心爛
因為marvel拍啲片出黎跟本為票房,佢唔旨在亦都無諗過會攞到Oscar la

同樣係用錢做理據,呢位巴打明顯高質好多

不過我會話DC拍電影主要目的都係錢,佢唔旨在亦都無諗過會攞到Oscar

而家只係咁啱攞到
Hyperion>Superman
連登係咪無乜M狗?
如果係以前高登,已經雙方大戰左幾百回合

事實冇野好講
不能同意更多
好多野都係內定
明黑你哨又點?
不能同意更多
好多野都係內定
明黑你哨又點?

Ching ho ball
屌你依家拎既係化妝獎成班DC狗就打哂飛機話咩深度又盛
而家DC既戲係想好有深度但係出到黎fail哂
倒不如學番marvel咁娛樂行先,深度行後咪算。你真係以為zack哥有路蘭既才能?
倒不如學番marvel咁娛樂行先,深度行後咪算。你真係以為zack哥有路蘭既才能?

拍D垃圾出黎想同marvel比?食屎啦你 watchmen幾多年前既戲都好意思拎出黎講

拍D垃圾出黎想同marvel比?食屎啦你 watchmen幾多年前既戲都好意思拎出黎講

Watchmen 2009
Ironman 2008
點解唔可以拎黎講

點解唔可以拎黎講

一來iron man屬於mcu,watchmen屬於dceu
二來iron man 第1集依家都無咩人講,反而你地D DC狗死攬住成十年前既戲打飛機有柒用 套justice league出到黎爛蕃茄影評評分過40分我公開直播食屎都仲得

點解唔可以拎黎講

一來iron man屬於mcu,watchmen唔屬於dceu
二來iron man 第1集依家都無咩人講,反而你地D DC狗死攬住成十年前既戲打飛機有柒用 套justice league出到黎爛蕃茄影評評分過40分我公開直播食屎都仲得

點解唔可以拎黎講

一來iron man屬於mcu,watchmen唔屬於dceu

做人唔好講到咁盡
知唔知舊登M粉最鐘意cap圖
造型獎
去到戲院咪又係狗都唔屌嘅垃圾戲
以後dc戲輸票房/口碑/評分唔緊要
dc撚:我地有oscar 吹咩

Yes,呢個真係無敵。

係囉 咁無敵 以後拍多d爛片都唔怕啦

輸口碑其實我真係覺得係dc原罪論
bvs 所謂既缺點好多marvel戲咪一樣 ,但佢配角性格真係做得好好,我亦唔覺得佢劇情難明

至於ss就真係醫返都曬藥費,要屌應該屌呢套先

man of steel 我就覺得好睇過好多marvel戲,係有深度既,除非gog呢類頂級作品
你話DC想有meaning, 但ss呢套野我又真係睇唔出,
而個獎就偏偏最唔關有深度事
拎獎好大程度係因為joker好破格同埋Harley Quinn個look全世界都好hit

DC同Marvel其實都有戲係柒
其實有咩好嘈呢

DC: Green Lantern Suicide Squad BvS
Marvel: pre-mcu Daredevil mcu Thor 2 IM 3

利申: M-boy
但好鍾意Christopher Nolan既 Batman Trilogy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞