點睇marvel十四套都無oscar而dc用三套就搞掂?

278 回覆
31 Like 25 Dislike

DC唔係商業片?

無m記咁商先

DC有深度好多

深度

咁dc套蝙蝠俠的確係有深度過Marvel d英雄戲

nolan's trilogy計落dc?
要講都拎watchmen出嚟講啦

nolan拍既就唔計dc係咩玩法? 😯

搬龍門
理得你有無Oscar
Marvel繼續賺大錢
利申等緊黑豹上映
dc狗好撚肉酸
求其掉舊爛鬼狗糧已經笑晒搖撚晒尾開心到
真係冇改錯名

連爛鬼狗糧都無既m狗

隔離登有班M字頭見有提名就高興到打鑼打鼓,唔知班友而家咩心情呢

堆砌一堆"視覺效果"想拎oscar
DC衰在高層
搞到成個大plan搞得好差

btw 如果bvs戲院播既係ultimate cut會係點

好大分別咩?

bvs 戲院版雖然已經出色
但uc版更加完美

笑撚死人😂出色 完美
DC衰在高層

好大分別咩?

幾大分別
戲院好多野交代得唔清析要你自己腦補
ultimate cut 理由同證據依講得詳細好多
加多左既係交代劇情唔係cg對打
真心覺得好好睇
https://youtu.be/qhfxo8xPNGU

利申:唔鍾意睇戲, 但拎奧斯卡打飛機前請睇下段片
我係漫畫公司就想要票房多過獎座啦

榮譽呢家野要有番咁上下level既人先會去追求既
開始攻擊oscar
DC衰在高層

早d瞓著

Marvel想要只係錢,今次拎oscar班人其實之前有幫marvel做好耐野,點解之前連提明都無,今次直接拎自己諗啦
唔好話豬唔豬肉
技術獎一個只係顯示suicide squad喺造型係出色
唔代表佢唔係爛片

亦唔代表dceu啲戲會好睇過mcu

Marvel想要只係錢,今次拎oscar班人其實之前有幫marvel做好耐野,點解之前連提名都無,今次直接拎自己諗啦
成炸dc狗敗走高登就黎e到圍爐
真係好肉酸 拎d冇人理嘅獎都打飛機
比你有一日拎到最佳剪接 咪連太陽都比你射落黎
理得你有無Oscar
Marvel繼續賺大錢
利申等緊黑豹上映

黑人做主角點睇呀😥

歧視黑人?
回應翻
用眼睇
成炸dc狗敗走高登就黎e到圍爐
真係好肉酸 拎d冇人理嘅獎都打飛機
比你有一日拎到最佳剪接 咪連太陽都比你射落黎

快d翻去call馬佔領呢度啦
又世界大戰
同埋而家拎左咩獎?同套戲好唔好睇 劇情好唔好有咩關係?
同埋而家拎左咩獎?同套戲好唔好睇 劇情好唔好有咩關係?

Topic邊到講有關係?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞