881 元朗居民余生phone in 講咗啲心聲

306 回覆
2097 Like 41 Dislike
dress code 應該反而係白色
推,不過d小店會唔會係班白3人開
要報仇除咗入元朗,可以去金鐘西環

講清楚元朗係要入,但敵人係金鐘西環
同意
我覺得黑色
分庭抗禮,黑衫好人白衫壞人要顯示得清楚
元朗反黑大遊行 ,不要黑白衫, 著其他任何色
總之一定要齊上齊落 !
係,到時入哂我地數
一方面又話想多d人入去,一方面話要燒村
其實係咪想少d和理非肯入去?
入立法會影響唔到普通人
對抗警察都對準政權
搞地鐵不合作運動都影響唔到普通人生命財產
搞人地間屋,人地真係攞正名打你
借位 麻煩幫幫手

【越洋幫拖】喺美國嘅香港人想收集警暴證據交畀美國警察同議員
https://lih.kg/1358473
同意 推
加快!打正旗號:反恐襲 反警黑 劍指政權
https://lih.kg/1355134
push
1. 唔搞祠堂嘅訴求係可以理解,當係對先人尊重
2. 唔好令大家覺得元朗係一個治安唔好嘅地方? 治安不是觀感,是實實在在的,用腳行一趟就感受得到。元朗根本係治安唔好嘅地方,平日行街齋行 YOHO MALL好似冠冕堂皇,實際牛屎惡臭,撲鼻而來,不能啞忍。甚麼世宙(長實半新盤),一街之隔,妓女企街謀生,民生小區應該係咁嘅風貌嗎?
支持遊行 但唔好「起晒鋼」咁入去元朗
而家唔係搞「族群械鬥」雖然係有官鄉黑搞事
但係我地要諗方法解散作佢地呢個聯盟
如果唔明就google下三國演義嘅「安居平五路」
自己食野自己帶入去
唔幫襯任何店舖
黑幫收入銳減
見到牛屎佬就攪鳩佢
搞祠堂真心會造成無差別攻擊 連咩堂口搞鳩你地都未知 邊知祠堂係邊班人既你地又唔識 講經咩拆祠堂

要搞搞鄉委會啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞