881 元朗居民余生phone in 講咗啲心聲

306 回覆
2097 Like 41 Dislike
當日白衫主要係橫洲同廈村
當然唔排除有其他村既外人混埋一齊
另嗰晚南邊圍落左閘唔比班白衫佬入去
班撚樣先堆哂係圍門嗰到
如果大家身邊有朋友住元朗各村
可以先打聽下村嘅資訊
或者爬下早兩日分析村嘅post
唔好網上話乜就乜

利申
搬左出黎既元朗原居民
有道理有point
會做
我老母都收到, 仲信撚埋, ON9
Push
第5點 點認同
啱啱何妖老母個墳都俾人起埋
唔理佢地黑吃黑既問題
搞得好, 起碼可以收割元朗屯門天水圍D人
對武勇果邊黎講可能唔啱聽
但727玩個"守護元屯天居民"和平大集會
FULL GEAR, 唔主動攻擊, 唔入圍村
拉個橫額寫住:
西環契仔何君堯鈎結警察放任黑社會打平民
將個焦點射向西環
記得唔好直接講,
要俾人聯想到呢單野係西環點契仔幫林奠搞出黎
咁樣對之後既示威應該可以再有多D野玩
盡D既, 玩埋派氣球
盡量做到以前警察應該要俾平民既感覺
類似咩鐵漢柔情呀果類
可能唔啱聽
但係何妖老母呢單野未知係人係鬼
我地要記得不忘初衷
BE WATER 對家有GEAR, 我地有腦
有陣時要硬碰硬, 有陣時要撚狗
祝大家一切順利平安
支持小店 食下野 唔好令大家覺得元朗係一個治安唔好嘅地方
事實係唔安全 唔好扮野ok?
講得好
我無野講
當警察都唔敢講 元朗治安好既時候。
你作為居民憑咩講元朗治安好先。
你係咪已經有一系列措施整頓治安先?
定係天真講2句世界又會和平返?
因為721當日白衣人係喺南邊圍集合 因為南邊圍出面有個大空地 但啲白衫人有好多都唔係南邊圍村嘅人 所以搞南邊圍嘅祠堂係無意義
727見
分化埋班差佬

讚呢兩日拘捕警察,屌鳩果日扮失明掉頭走既黑警
4 斷水電上網仲有效
5 就絕對唔認同,係班鄉黑自己攞黎賤 打死都唔會幫襯,要怪就怪佢地
行完去 yoho mall 嘆冷氣食野
入來就係為咗振興經濟? 不了
啱啱何妖老母個墳都俾人起埋
唔理佢地黑吃黑既問題
搞得好, 起碼可以收割元朗屯門天水圍D人
對武勇果邊黎講可能唔啱聽
但727玩個"守護元屯天居民"和平大集會
FULL GEAR, 唔主動攻擊, 唔入圍村
拉個橫額寫住:
西環契仔何君堯鈎結警察放任黑社會打平民
將個焦點射向西環
記得唔好直接講,
要俾人聯想到呢單野係西環點契仔幫林奠搞出黎
咁樣對之後既示威應該可以再有多D野玩
盡D既, 玩埋派氣球
盡量做到以前警察應該要俾平民既感覺
類似咩鐵漢柔情呀果類
可能唔啱聽
但係何妖老母呢單野未知係人係鬼
我地要記得不忘初衷
BE WATER 對家有GEAR, 我地有腦
有陣時要硬碰硬, 有陣時要撚狗
祝大家一切順利平安
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞