881 元朗居民余生phone in 講咗啲心聲

306 回覆
2097 Like 41 Dislike
如果想人多,
一要強調和理非
二要強調元朗黑幫恐怖主義
如果下下話入去滅人村燒人村
肯定唔會多人
記住有啲嘢真係只可以做
唔可以講
一路做仲要一路否定呢樣嘢
就好似政府咁
記住
可做,不可說
仲要強烈譴責
大家聽下
無懼白色恐怖係宣傳重點 唔好俾政府用黑社會呢招嚇怕!
3,5 不能認同
black bloc 必須, 保護大家
始終都有牌黑社會拉嘅可能性
幫元朗街坊反黑,會唔會俾人屌呢
佢依家咁玩咪即係重複721嗰招
引哂班牛屎佬出嚟大馬路打人
到時勇武咪大條道理出手去保護和理非
邊到有得聽番
第5點黎講 大家記得食埋野帶夠水去 唔好幫襯d鋪頭
俾錢d鄉黑賺
小心元朗真係唔同其它地方,黑警一定對圍頭佬放軟手腳,同埋搞鳩人地祠堂佢地一定立刀同你死過,遊行路線大廈兩邊最壞情況可能有人掟通渠水,千祈唔好低估元朗班生蕃,佢地𠴱 d 所謂保家衛國既意識係好撚重。
On99 元朗咁撚樣都話治安好呀?一於推鳩冧佢重新嚟過,一日唔除黑,你咪撚天真以為治安好呀
其實著黑衫遊行只會令元朗居民更反感
反而著返普通衫入嚟食嘢行街仲有效果

一來白衫鄉黑無從入手,出師無名
二來可以幫襯啲舖頭補返佢地之前嚇到無開門嘅損失,贏盡民心
三來可以僻謠示威者一啲都唔暴力亦無搞事,由頭到尾都係何妖鄉黑老屈自導自演

因為721前元朗好多居民都收到消息話黑衫會入嚟元朗搞事,包括本人老母,
佢地係不同元朗群組入面聽聽埋埋信到十足,就算而家白衫見人就打,
佢地知道黑社會打人係唔啱,但都會覺得係因有黑衫嚟搞事先會咁

所以都係留力對準政權,727只嚟行街食嘢,只有咁先真正可以幫到全香港重見光明

利申:住元朗,616同721都有出嚟,何妖我屌你老母都嫌鳩臭,祝你冚家快撚啲橫屍街頭
無需要搞人祠堂,唔好搞事煽火啦

[勁近影到,一定要推] 721上環天橋上無預警下向人群開槍
https://lih.kg/aaBpntU
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞