[重裝上陣] 西裝、皮鞋、皮件討論帖 (28)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
8.16 學界-Stand With Hong Kong聯手萬人集會!國際本土戰線會師!
「英美港盟 主權在民」集會
日子:16/8(五)
時間:8:00-10:00 pm
地點:遮打花園

(1) 英國確認中國違反《中英聯合聲明》國際條約;
(2) 英美國會各自制訂通過香港人權民主法案,制裁損害香港自治、自由、人權與民主的官員,如凍結他們的英美資產、禁止他們入境。

#反送中活動
都係啲fb谷
我連自己都養唔掂 都係有錢搬出去先撚動物
想問大家知唔知香港邊度有flat dress shoe laces賣?我見Amazon大概9蚊美金有3pair 想問下香港有冇?謝謝
巴打造啲衫夠比首期啦
有得補好似有
在此再次呼籲大家停止Hello 無圖,快啲post下相啦
我影相唔靚呀
你個人靚

著開平野點敢班門弄斧
諗緊去ac做件hopsack double breasted 夏天著 有冇人試過依款布?
邊間既hopsack?
件double breasted 好正
但唔敢著 返工著太出位
末去睇但上網睇過有啲人話會好”令”身?其實最主要係想做件夏天著既db hopsack唔hopsack唔係重點
睇咩材料組合姐,hopsack唔會太令掛
Ger級就無問題
牛巴有冇推薦?弟一次用hopsack
灰色所有鈕門都係Milanese
個form好靚
其實還好不過首先要過到自己個關
唔會有人用黎扣既鈕做米蘭眼架,貪佢扣幾次就壞咩
幫你唔到,好少做hopsack
Loro 有隻幾好
你summer jacket 都係揀返啲high twist既布?
補圖,twister

唔好意思,借個位宣傳一下
希望聽日會見到大家

818百萬人大集會
黑警還眼
五大訴求,缺一不可
3pm 維園見

依家開始全民投入宣傳工作
各區連儂牆、airdrop、派街招、擺街站
facebook instagram瘋狂轉貼文宣

文宣source:
https://t.me/hkposter777
https://t.me/hkstandstrong_promo
https://t.me/wallpaperenews

香港人重要日程:
8月17日今日:教師大遊行(1100遮打花園)
8月17日今日:光復紅土(1530紅磡海心花園)
8月18日:民陣大遊行(1500維園)
8月24日:觀塘大遊行(1300駿業街球場)
8月25日:荃葵青遊行(1400葵青劇院集合)
各位手足,到時見!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞