突發!達哥終於爆seed

624 回覆
971 Like 1181 Dislike
可唔可以唔好再理呢條友
一直以來我哋係乜柒都冇贏過!
呢個政府恰我哋恰上心口
元朗班手足俾人打鑊甘,港島嗰邊又食黑警啲子彈
真心依家唔係批鬥達狗嘅時候~

光復香港!時代革命!
連登撚 暴政狗

連登撚 暴政狗

連登撚 暴政狗

連登撚 暴政狗

連登撚 暴政狗

連登撚 暴政狗

連登撚 暴政狗

連登撚 暴政狗

連登撚 暴政狗

連登撚 暴政狗

連登撚 暴政狗

連登撚 暴政狗

連登撚 暴政狗

連登撚 暴政狗

連登撚 暴政狗

連登撚 暴政狗
連登撚 暴政狗

連登撚 暴政狗

連登撚 暴政狗

連登撚 暴政狗

連登撚 暴政狗

連登撚 暴政狗

連登撚 暴政狗

連登撚 暴政狗

連登撚 暴政狗

連登撚 暴政狗

連登撚 暴政狗

連登撚 暴政狗

連登撚 暴政狗

連登撚 暴政狗

連登撚 暴政狗

連登撚 暴政狗
On9 咁佢一早出聲咪冇人spin 會入返大J 伍公子 熊仔頭之流
唔出聲先有人spin佢個名出黎轉風向啊 因果關係都反轉哂
提得最多咪果個19舞台劇
撐佢就兄弟
屌醒佢就當地底泥
我夠課過Ming狗啦
spin你老母咩
理性討論 如果佢一早出聲 你覺得就唔會有人屌佢攞光環/做show?
連登波台一定會借機會大做文章
講到尾 點解會有人spin到風向既情況
咪就係 你班網民缺乏思考 齋睇唔思考lo
人屌你又屌 最應該關注既野又唔理
依家呢一刻開始 關注返點對付政府
成事後 你地要清算邊個就清算邊個
我都唔會多口 好嗎
On9 佢講野成為焦點係佢造成
佢唔講野但成為焦點就係網民造成
你班友諗下依家呢個情況係點造成
唔好屌佢啦 當佢唔存在算
屌佢咪只會令佢更出名
其實, 佢立場係點我都無睇過呢條友攞
佢一早出聲邊撚個屌啊 佢不嬲講六四 撐佔中 呢個時世撐我地撚有人屌咩on9閪 大J反骨仔都大和解啊
日撚日被害妄想 又狗眼看人低 一味講可能性 事實就係面前啦 either 大J or 达狗 條路佢自己㨂
班盲粉出黎洗地引人屌 罵戰起咪多post囉on9

偏幫到扭曲事實都叫理性?
佢d fans開始起人底批鬥未 呢d似真身ig
無睇過就咪收皮啦玩FIFA唔係大部分政治新聞,大多數係風化、屎尿屁、娛樂新聞、生活趣事,而且大部分係9 up,俾你講到佢政治KOL咁
呾洗唔洗同達哥道歉
而家好多post同連登熱門都關於元朗嘅事
琴晚中環啲post潛曬底
十分古怪
而且當中有好多假post 假內容
一唔係就重重覆覆
而關於元朗內容嘅post就唧牙膏咁keep住有
大家一定要幫手推返中環啲post上嚟
連登好多鬼

唔好俾中共淡化佢哋琴晚係中環嘅所作所為

想討論元朗嘅 或者其他嘢 請集中一個post
有心做大可以私下講,公開講攞明就搏上位啦
想問下大J 69點解唔去遊行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞