突發!達哥終於爆seed

624 回覆
971 Like 1181 Dislike
大家不如觀望多一陣先

無論語氣、文字
達哥用詞都唔似咁撚低汁,
突然間高EQ嘅佢都破晒防
然後回覆留言都串到不得了

如果證實係出自佢本人
就盡情屌
而家先出黎,想幫政府spin 轉移目標?
連登kol 農夫 子華神 淫Kay 軒狗 單春
全部冇出聲 完全冇人屌
fans狗就係咁
選擇性失明 屌佢老母
1)六四(有開台避而不談)
2)逃犯條例相關資訊(無提)
3)69/612/616(無提)
4)義士(613先聲稱一直有關注)
5)光復行動(無提)
6)71(無提)
7)元朗黑警合作(終於發脾氣表態)

其實作為公眾人物唔表態ok,迫人表態都唔同意
但有無向大眾提供逃犯條例相關訊息?
平時咁鐘意帶頭盔,大事發生反而避而不談
反轉頭話唔想做show?
係咪做show定真心明眼人睇得出既
啲盲粉話佢俾人搞到佛都有火喎
唔好曬時間討論佢啦
一個我所憧憬既偶像,係香港面臨生死既關頭,佢無支持到佢一直強調既正義同真理,甚至無為我地講一句公道說話

佢選擇左沉默,係抗爭既路上你無同我地一齊面對,一齊挑戰依個看似不可之能跨越既逆境

我真係覺得好失望
出賣兄弟
維護中共政權
仲要鬧返你班兄弟轉頭
你真係可以用諒迖狗?
你推job又關比人批評事?
批評個班叫你去推?
係你自己問題 咁都要賴落人地到?
係咪痴得政府同支那多 學識埋賴人地?
但估唔到你竟然揀發爛揸就了左件事
你既然一早揀唔發聲 好心一直就忍落去
向錢低頭既話 你覺得無錯同過到良心就得
兄弟大家想法唔同 咪分道揚鑣
無謂依家好似小學雞咁發爛揸
條路係你揀 仆街唔好喊
描述情況叫表態
達狗六月都天佑香港啦
Ming狗打手都比分少質素啦
K
係咪驚動漫節畀人搞串個party阿?想洗底
咁係因為咩事推左d job啊?
自己潛水潛到唔敢見人推job就扮有隱情?
唔使係到偷換概念混淆哂d事情因果
仲係到惱羞成怒唔顧形象扮哂真性情,好肉酸啊
係潛水就潛到尾啦
間唔中又突返個龜頭出黎 抽水駁火攞光環
收皮同建制同一口吻
咪俾佢fake
其實ming仔有去遊行 只不過放咗喺story
我係覺得你想討論既 唔需要針對佢個名
佢冇禮貌姐唔代表你都要咁樣

我知道宜家個個都比政府激到好嬲
但係冇必要為左一個KOL而鬧交
我以為我地一直既主旨係齊心?
KOL既野等到光復香港再秋後算帳啦
啲語氣唔多似達哥出post
動漫節 第四日play station 攤位?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞