突發!達哥終於爆seed

624 回覆
971 Like 1181 Dislike
以前敢於出聲,凝聚咗班志同道合嘅兄弟
而家咁大件事反而龜縮,兄弟會失望係好合理喎

或者我衰啲咁講,以前食開高登條水
而家行第二條路,有人出聲屌係必然
似係64嗰晚暴走咗嘅坦mod,不過佢本人分分鐘都係咁諗
收皮啦 已經唔係kol既問題 係作為香港人 你有冇幫過自己既地方出一份力
下乜鳩
「而家達哥只係冇表態就要比你地批鬥」
講得出呢句姐係代表你唔知佢靠咩起家啦
平時咁撚好eq仲要臨動漫節前都暴走曬,係咪阿哥黎,佢成日覆都打達哥達哥
自稱達哥
你仆街啦你 死達狗
出POST個重點係鬧人屌佢同鬧其他KOL係做SHOW
不得了不得了

惱羞成怒到已經語無倫次
你未睇過可以了解多d先
好似unclebob係教煮野食 但一樣會鳩up政治時事
唔好偷換概念話點解唔聲討藝人 一樣還一樣
條弱智point 都冇粒叫我算鳩數仲好意思話我駁佢唔倒
笑左

Anyways, block 撚左,冇心機同人口舌之戰
唔似係佢本人, 邊會自稱達哥
被 hack 了
所以咪話有可能唔係佢本人
有待認證
確定咗大家屌佢有更有理
不如清明先出聲啦 見到其他youtuber明踩暗寸自己 到終於等到一件大家都認為政府黑警100%錯嘅事先敢突返個龜頭出黎講兩句 仲要講到自己好撚慘情唔知以為食左幾粒橡膠子彈添 想博同情定食人血饅頭呀宜家
自己有影響力都唔出聲,講閪咩。
有幾多小朋友以你為榜樣,你唔去利用你知名度講,屌你老味。
鄺仔都自稱鄺俊宇唔會怕
收皮啦 大j 屌撚死你先出聲
咪on9
屌佢既好多都係老兄弟
以前大事大非會發聲支持 64年年默哀
今年成個chat room不停講 達哥都可以直接無視

依家唔係屌佢無表態 而係屌佢變質
其實就真係over左
佢唔表態你咪唔睇佢唔理佢(我都係)

次次大J/伍公子/其他人做D咩好野就拉埋佢黎講
佢自己一出post就走去圍屌
佢唔出post就DM屌

佢中既箭仲多過何君堯
坦白講我都為達哥唔出聲而失望

但係愈睇愈唔對路 仲要置頂個post
唔似係佢
真係痴咗線
依個係真正嘅佢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞