突發!達哥終於爆seed

624 回覆
971 Like 1181 Dislike
無論點都支持達哥
不了 成個月求其打幾隻字就可以有機會?
同叫比機會林鄭月娥有咩分別
too late don't read
哇好撚惡呀周街咬人
"黑底白字: 我睇到好X嬲, 點可以咁對市民, 譴責暴力(嬲嬲icon), 天祐香港(pray icon)完"
咁已經搞撚掂

呢次明明係佢洗底最好機會, 係, 你講咗都會有人搞事抽水, 但起碼你班fans有本錢幫你撐

但佢係死都唔肯講, 係寧願打篇發爛渣1999 廢post 都唔撚肯講呀
一係佢風高亮節到不屑做show, 一係就奶共藍絲偽善撚
屌你唔一早表態幫手凝聚社會 而家比人屌又爆seed 收皮啦達狗 作為kol 有一定既影響力 又唔出聲咁 擺明係博比人屌啦
心都酸埋
呢d咪叫沉默的幫兇囉
有名氣,作為年青一代眼中嘅KOL
同我講出少句聲為幫忙?
慳d啦
一路以嚟唔表態都冇人咁反感
以前佢每逢六四都會做默哀
而家呢?
叫佢六日去元朗前線證明自己
收到WhatsApp
每個反達post 1蚊港紙
收皮啦仆街
支那達 借元朗黑社會洗白 [/quote]
以為有乜高汁留言,到最後剩係識爆粗。
佢鐘意講乜就由佢啦,以後唔睇喇。
落錯注碼
以為運動好快結束,名與利保得住
唔好意思,運動LAST FOR好耐,仲係大是大非,選擇視而不見,唔割蓆。最尾失去原本既名,其他JOB都因為狗屎形象而唔可以接。

自己選擇賺錢放棄公義,最後比人拋棄,仲將個失敗推比人叫人體諒你﹖
Ming狗呢屌你老母
而加先出post呀?
唔係宣傳新書宣傳得好過癮?
屌你Ming狗
咁慘
我依啲死忠都唔識幫佢兜
做show 做到幫人比埋解約金 呼籲其他youtuber 叫大家遊行? 咁樣叫做show 我歡迎佢達哥做多d 呀
兒登仔明明睇開大j
點解呢個post又有咁多突然10年達粉既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞