突發!達哥終於爆seed

624 回覆
971 Like 1181 Dislike
老老竇竇
之前唔應都仲可以屌連登仔迫人表態
今次咁爆seed真係898
唔好諗住唔做後生仔水有第二水
睇佢個款都冇
冇晒fans支那驚一樣唔會再搵你
食屎啦達哥
好嘔心
好心啦
仲係唔覺得自己錯 自我膨脹得好緊要
On9死左咁多人都冇出聲
到黑社會打人依d唔會死ge話題
先出黎抽水
篇文前大半段都係屌鳩鬧佢嘅人加大量cap圖
最後幾句先提尋日元朗單嘢
對佢嚟講邊樣重要啲 一眼就睇得出
我接受 算了
以第三身叫迖哥, 屌迖老母=咒佢屋企人, 咪姐係林氏兄弟囉
巴絲們可唔可以入一入黎
https://lih.kg/1350711

求相認
我冇睇開達哥
一直都唔明班友屌佢唔表明立場手點點點 係想做咩
成班小學雞
達哥話1就1 話2就2呀依家?
定佢果把金口黎 講完佢想點就會成真?
定還是佢還任何野都會影響到香港個局勢?
佢講撐送中 咁你係咪變唔反送中? 唔係下嘛
咁佢講同唔講有冇必要性同意義呢? 我就唔覺
奶共奶上腦
你發聲唔係即刻搞掂,但起碼係精神上嘅支持,
做返d人應該做嘅野
大J身體力行就叫做show
自己打句摸稜兩可既野
一直關注 天佑香港
就係真心唔做show
冇提過送中
同時亦冇否認cap圖入面
班人鬧佢奶共既事實
大是大非,轉口風肯認衰都尚可原諒
死撐仲屌翻人轉頭係於理不容
好串喎, 呢種態度,
同 八鄉個差佬回答, 有咩分別. .
再鬧....
咁啫係佢做過啲乜?
太遲啦 唔比另一個youtuber話一話都唔出聲
依家出聲只係公關手段&表現自己有幾小家
點呀?奶共奶到發咗先黎搵返香港人?
收皮喇達狗 條狐狸尾巴突哂出黎喇 香港人唔會再信你 一蚊都唔益會益你
趁無咩人記得佢全世界屌緊鄉黑果陣又走出黎發皮4
講得好聽啲就係關注 難聽啲講就係食花生
屌你 識唔識字呀
佢咪講撚左會spin 個風向起佢到lo
真正要問責既政府就冇人理
事實上每一個有佢名既post/ 佢出post
都會有人大做文章 分散視線
我諗冇連登仔可以否認呢點
唔信可以自己睇返舊post留言數 + 負評
唔講你班仆街撚明咩
忍撚到爆出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞