[DMMx角川]艦隊收藏[4]冇人開post

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
大武算唔算係必須要

你睇下隻game名

以打活動黎講呢

no
你話要一隻高火力既船for中破都有輸出既話
唔止得大武既 仲有iowa既
裝甲係厚 不過因為好多時你大武既lv唔會高過高速船 令到你回避相對上唔高
仲有就好大食 一修就用好多油

我只係敢用黎做支援 哩個情況比較有優勢
仲有就係講必唔必要好無謂

因為只講實用既好多時唔使打甲
大武算唔算係必須要

你睇下隻game名

以打活動黎講呢

no
裝甲係厚 不過因為好多時你大武既lv唔會高過高速船 令到你回避相對上唔高

近幾次活動限高速 或者係玩 空母機動 都無機會出到大武出場
大武算唔算係必須要

你睇下隻game名

以打活動黎講呢

no

近幾次活動限高速 或者係玩 空母機動 都無機會出到大武出場

yes呀我乙先上到低速艦
而家成日要高速統一,大武長陸呢啲低速戰艦生存空間只會越來越細。
要比實用性的話,B子可能仲緊要啲。
而家成日要高速統一,大武長陸呢啲低速戰艦生存空間只會越來越細。
要比實用性的話,B子可能仲緊要啲。

都係唔太岩
水打比較唔需要佢所以唔講

而家就算機動 b子都放少左2隊
首先對陸基就擺明唔使入
除此之外
12 打12個順序比較合理
摩耶好多時入2隊
仲有就係好多時都盡量入clt

而家真係少入左
套劇場版真係失望到呢...
首歸還直程當ED就算...
中後半劇情可有可無...

你竟然有期望入場
儲左一百粒螺絲改修啲咩裝好呢

mk7

你竟然有期望入場

仲未有勇氣睇

你竟然有期望入場

仲未有勇氣睇

睇左4DX
劇情垃圾唔緊要,張凳搖搖下就夠
平時拎到既差大武未有

大和係信仰
有空閑既資遲早都會賭
而且大武穩定度高好多
比起其餘個埋戰艦道中好易出事
你打4-5 5-5會明顯感受到差別
平時拎到既差大武未有

大和係信仰
有空閑既資遲早都會賭
而且大武穩定度高好多

4-5 而家我唔出bb啦
3cvb 3ca(v) 6藍1紅1士巴拿
bb太大食
就算斬殺好想上我都唔上太大食果d

你竟然有期望入場

仲未有勇氣睇

睇左4DX

同少女與戰車劇場版比如何

艦真係唔知睇左d乜,如果無4dx效果,我覺得15分鐘應該訓左
平時拎到既差大武未有

大和係信仰
有空閑既資遲早都會賭
而且大武穩定度高好多

bb太大食

之前輕編成行中路成日卡關,落扶桑山城+4正/裝空洗地算數...
大武唔係必要啦 除左上面講左低速限制實用性外
以我所知大武無自己適性炮 換言之命中會比帶fit炮的高戰低 而bb的火力本身已經大 我不如求穩定地清哂僚艦好過 打100傷同400傷結果都係沉 而且真係太大食 修理費接近夠你撞多次關 如果你真係大把資 我唔介意你帶下佢地去旅行

利申 有武未有大 從來無貼過label
平時拎到既差大武未有

大和係信仰
有空閑既資遲早都會賭
而且大武穩定度高好多

bb太大食

之前輕編成行中路成日卡關,落扶桑山城+4正/裝空洗地算數...

最近兩個月都玩裝母x2 Iowa 2航巡1重巡 行中路
裝母第一格噴式 然後藍綠綠
除左第一格偶爾出事
幾乎都直殺王

穩過以前烈風架+不幸姊妹行中路多多聲
大武唔係必要啦 除左上面講左低速限制實用性外
以我所知大武無自己適性炮 換言之命中會比帶fit炮的高戰低 而bb的火力本身已經大 我不如求穩定地清哂僚艦好過 打100傷同400傷結果都係沉 而且真係太大食 修理費接近夠你撞多次關 如果你真係大把資 我唔介意你帶下佢地去旅行

利申 有武未有大 從來無貼過label

最近兩次event都係水打(上面巴打講左)
所以大武就好稱職做返壓碼頭

但如果係大型event打甲,唔限高速,同埋路程遠有彈燃懲罰,大武王點既表現就另一回事
特別想日戰帶走黑加賀,太太之類

Btw一諗到黎緊春活,條仆街又會整d咩古怪既整鳩我地,就好撚心寒

你竟然有期望入場

仲未有勇氣睇

睇左4DX

艦真係唔知睇左d乜,如果無4dx效果,我覺得15分鐘應該訓左

少戰其實都冇劇情
套野內容唔講,因為廢
齋講4DX內容,艦噴水用得有啲濫

你竟然有期望入場

仲未有勇氣睇

睇左4DX

少戰其實都冇劇情
套野內容唔講,因為廢

gup有呀
競技類既劇情咪比賽內容囉
基本上成個比賽都寫得好
戰術層次好睇
雙方策略make sense
仲有就係入左城分左n隊之後個時間控制做得好好
你會知或者估到佢地每一批人在唔同時間分別做緊乜

一場比賽寫得合理唔係一件容易既事

艦娘就...你明
如果當game咁睇應該係滅團級別啦 冇理由贏
太多唔合理地方
成件事點黎點解決係完全唔知

仲未有勇氣睇

睇左4DX

少戰其實都冇劇情
套野內容唔講,因為廢

gup有呀
競技類既劇情咪比賽內容囉
基本上成個比賽都寫得好
戰術層次好睇
雙方策略make sense
仲有就係入左城分左n隊之後個時間控制做得好好
你會知或者估到佢地每一批人在唔同時間分別做緊乜

一場比賽寫得合理唔係一件容易既事

艦娘就...你明
如果當game咁睇應該係滅團級別啦 冇理由贏
太多唔合理地方
成件事點黎點解決係完全唔知

劇情係:
有新活動紅海地圖,每行一格就扣血
開曬雙支 全部裝曬女神
道中差啲收皮
吹雪CI 打死王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞