[DMMx角川]艦隊收藏[4]冇人開post

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
個網d配裝...
未打
仲解緊航空隊個任 鎖左架陸攻冇得改 又霸左我個任務位
仲解緊航空隊個任 鎖左架陸攻冇得改 又霸左我個任務位

可以unlock返
d運用鬼晒,打左十幾廿場都a勝唔到5-3

冇制空?
想買北上個件
https://www.shimamura.gr.jp/avail/kancolle/

想要時雨個件

冇制空?

如果解新三川應該冇可能有制空

5-3喎
可以用水戰搶制空,boss有空優會易A好多。

無記錯落左決戰支援

鳥海改二o個個丫麻
咩野事
定我誤會左

練度幾高
有冇配裝借黎參考

加古67
鳥海77
夕張7十幾
其他3隻重巡30左右,

配裝忘記左,應該係跟佢配
http://zekamashi.net/kancolle-kouryaku/sinpen-solomon/

好勁,我唔係全部80+都唔敢推落去打

全部80+落雙支推左十幾場得1場S到,仲要唔記得接任

新三川都未最煩,海上突擊先最煩...

鳥海改二o個個丫麻
咩野事
定我誤會左

練度幾高
有冇配裝借黎參考

加古67
鳥海77
夕張7十幾
其他3隻重巡30左右,

配裝忘記左,應該係跟佢配
http://zekamashi.net/kancolle-kouryaku/sinpen-solomon/

好勁,我唔係全部80+都唔敢推落去打

全部80+落雙支推左十幾場得1場S到,仲要唔記得接任

新三川都未最煩,海上突擊先最煩...

海突未打
8成唔入boss率真係唔多開胃

冇制空?

5-3喎

用6潛偷偷地過左,
之前用加速抽根丸有制空,不過連續十次大破

冇制空?

5-3喎

用6潛偷偷地過左,

做乜打少隻咁睇唔開
意粉戰艦姊妹同Zara Due總共3台水戰好似就夠。

冇制空?

5-3喎

用6潛偷偷地過左,

做乜打少隻咁睇唔開

無ザラ

冇制空?

5-3喎

用6潛偷偷地過左,

做乜打少隻咁睇唔開

無ザラ

Pola都冇?

冇制空?

5-3喎

用6潛偷偷地過左,

做乜打少隻咁睇唔開

無ザラ

Pola都冇?

三台水戰
意粉戰艦姊妹
Zara Due

我諗齊晒既都唔會卡53呀?

5-3喎

用6潛偷偷地過左,

做乜打少隻咁睇唔開

無ザラ

Pola都冇?

三台水戰
意粉戰艦姊妹
Zara Due

sor我錯
新三川一場過左cls

5-3喎

用6潛偷偷地過左,

做乜打少隻咁睇唔開

無ザラ

Pola都冇?

三台水戰
意粉戰艦姊妹
Zara Due

sor我錯

今晚先升到roma改啦
希望聽日升得切(皐?)月改2做任務啦
新手lm
新手lm

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞